Libnet.ro
UNICEF

17:30

Lia Olguta Vasilescu, revoltata dupa inscrierea lui Cozmin Gusa in PSD: A dat cu sete in partid!

Playtech Playtech,
Lia Olguta Vasilescu, revoltata dupa inscrierea lui Cozmin Gusa in PSD: A dat cu sete in partid!

Lia Olguta Vasilescu a avut cuvinte dure la adresa revenirii lui Cozmin Gusa in cadrul PSD. De aceea, aceasta a transmis cateva cuvinte prin care l-a criticat pe noul sau coleg de partid, spunand chiar ca acesta i-a atacat in trecut pe social-democrati, prin deciziile luate. Lia Olguta Vasilescu, revoltata dupa inscrierea lui Cozmin Gusa . continuă pe Playtech

Lia Olguta Vasilescu dezvaluie cum se imparteau banii in PSD. Stateam la masa, ca la scoala!

Lia Olguta Vasilescu a intervenit in conflictul PSD PNL cu privire la majorarile de pensii si salarii. Fostul ministru al Muncii a postat un mesaj pe contul personal de Facebook si o fotografie in care apar Liviu Dragnea, Ionut Misa, Calin Popescu Tariceanu si Mihai Tudose in timp ce fac calcule pe o tabla .

Poza exploziva. Lia Olguta Vasilescu arata cum se negociau banii in guvernul PSD - FOTO

Lia Olguta Vasilescu a postat o fotografie inedita in contextul meciului PSD - PNL legat de majorarea salariilor si a pensiilor. Numai nebunii isi inchipuie ca atunci cand majoram salariile nu faceam toate.

Olguta Vasilescu, atac la Cozmin Gusa: imi e greu sa stau in PSD cu un om care a dat cu sete in partid

Lia Olguta Vasilescu a criticat luni decizia de a-l reprimi in partid pe Cozmin Gusa, afirmand ca ii este greu sa fie coleg cu acesta dupa ce a atacat cu sete partidul.

Olguta Vasilescu, atac la Klaus Iohannis: A vrut neaparat sa arate cine-i seful bivolilor. Nu serveste interesele Romaniei

Lia Olguta Vasilescu a venit cu un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, dupa o noua masura luata de Presedinte. Iohannis a ajuns sa se razboiasca si cu bubalinele! Dupa tomate si porci, a venit randul.

Victor Ponta, reactie dura dupa revenirea lui Cozmin Gusa in PSD

Fostul presedinte PSD, in prezent lider al ProRomania, Victor Ponta, reactioneaza la anuntul revenirii in PSD a lui Cozmin Gusa dupa 16 ani. In toamna lui 2004 eu ca tot poporul pesedist am.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )