Libnet.ro
UNICEF

14:45

Liber la sefia PSD. Dancila: ,,Asa trebuie sa fie in democratie

România Liberă România Liberă,
Liber la sefia PSD. Dancila: ,,Asa trebuie sa fie in democratie

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat miercuri ca ar dori sa candideze si alti . continuă pe România Liberă

Viorica Dancila, SINGURUL candidat la sefia PSD: As vrea sa candideze si alti colegi la Congres, asa trebuie sa fie in democratie

Viorica Dancila nu are nicio emotie la Congresul din 29 iunie, ea fiind singurul candidat la sefia PSD. As vrea sa candideze si alti colegi la Congres, asa trebuie sa fie in democratie, a spus Viorica.

Viorica Dancila: As vrea sa candideze si alti colegi la congresul PSD, asa trebuie sa fie in democratie

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat miercuri ca ar dori sa candideze si alti colegi sau colege la presedintia formatiunii la congresul din 29 iunie, pentru ca asa trebuie sa.

Surse: Cine se pregateste sa candideze la sefia PSD. Principalul rival al lui Dancila

Surse: Cine se pregateste sa candideze la sefia PSD. Principalul rival al lui Dancila.

Surse: Cine se pregateste sa candideze la sefia PSD. Principalul rival al Vioricai Dancila

Premierul Viorica Dancila are cele mai mari sanse sa devina presedintele PSD, altfel social-democatii risca sa piarda guvernarea. Principalul rival va fi Ecaterina Andronescu, hotarata in proportie de 90% sa candideze, sustin surse din conducerea partidului pentru Adevarul. Alte variante: Serban Nicolae si Liviu Plesoianu. Tabara Paul Stanescu - Gabriela Firea nu va avea candidat.

Ecaterina Andronescu vrea sa candideze pentru sefia PSD

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei ar putea candida pentru postul de presedinte PSD la Congresul din 29 iunie. Surse din PSD, citate de Adevarul, spun ca ministrul Educatiei este decis in proportie de 90.

Rovana Plumb a fost reconfirmata in fruntea PSD Dambovita: Asa mi se pare democratic

Rovana Plumb, aleasa europarlamentar pe lista PSD in 26 mai, a anuntat, luni seara, ca si-a depus mandatul in cadrul Comitetului Executiv Judetean, iar colegii sai din organizatie au reconfirmat-o ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )