Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liberalii resping modificarile propuse de PSD, ALDE si Traian Basescu la legea gratierii. Varianta pe care PNL merge

Antena3 Antena3,
Liberalii resping modificarile propuse de PSD, ALDE si Traian Basescu la legea gratierii. Varianta pe care PNL merge

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat luni ca liberalii resping modificarile propuse de PSD, ALDE si Traian Basescu la legea gratierii. in Biroul Permanent National am decis ca. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre o colaborare parlamentara cu PSD: Nu resping ideea

Senatorul Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a afirmat, duminica seara, ca nu respinge ideea formarii unei majoritati parlamentare cu Partidul Social Democrat PSD). Prezent la o emisiune la.

Traian Basescu, anuntul care zguduie scena politica in seara aceasta. Niciodata nu s-a mai pomenit asa ceva!

Senatorul Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a afirmat, duminica seara, ca nu respinge ideea formarii unei majoritati parlamentare cu Partidul Social Democrat PSD). Prezent la o emisiune la.

Traian Basescu NU respinge ideea unei colaborari parlamentare cu PSD: Eu vreau sa imi rezolv o problema de constiinta

Liderul partidului Miscarea Populara si fostul presedinte al statului, Traian Basescu, a afirmat duminica seara ca nu respinge ideea formarii unei majoritati parlamentare cu PSD. Prezent la o emisiune.

Traian Basescu insista sa o salveze pe Udrea de puscarie

Presedintele PMP, Traian Basescu, a mers ieri la Comisia juridica a Senatului pentru a-si apara controversatele amendamente la Legea gratierii, depuse cu dedicatie parca pentru Elena Udrea. De partea cealalta, PNL sustine ca Traian Basescu si PSD joaca aceeasi carte: a salvarii coruptilor.

Parchetul General a deschis dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009. Traian Basescu: Pare ca Parchetul a facut niste jocuri. Este clar ca a fost blocata Comisia de ancheta a lui Liviu Dragnea

Parchetul General va deschide un dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009, alegeri pentru care seful PSD Liviu Dragnea a anuntat ca va infiinta o Comisie de ancheta, dupa acuzatiile lansate de Dan Andronic. in replica, seful PMP, Traian Basescu, a declarat ca, prin acest dosar penal, Parchetul a decis blocarea Comisiei din Parlament.

Echipa PSD-ALDE din Guvern si Parlament si-a indeplinit promisiunile pentru primele 3 luni

Presedintele PSD Botosani Doina Fedeovici a facut bilantul primelor trei luni de guvernare si a anuntat ca echipa Guvernului Grindeanu impreuna cu parlamentarii PSD-ALDE au indeplinit promisiunile fata de romani, transmite un comunicat de presa remis Redactiei.

Echipa PSD-ALDE din Guvern si Parlament si-a indeplinit promisiunile pentru primele 3 luni

Presedintele PSD Botosani Doina Fedeovici a facut bilantul primelor trei luni de guvernare si a anuntat ca echipa Guvernului Grindeanu, impreuna cu parlamentarii PSD-ALDE au indeplinit promisiunile fata de romani, transmite un comunicat de presa remis Redactiei.

Traian Basescu, dupa ce Parchetul General a deschis dosar penal referitor la alegerile din 2009: Este clar ca a fost blocata comisia parlamentara. Este un joc

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat luni ca prin deschiderea unui dosar penal de catre Parchetul general referitor la alegerile din 2009 ancheta parlamentara in acest caz este blocata. Stiu.

Traian Basescu, despre ancheta Parchetului General pe alegerile din 2009: Parchetul General a facut niste jocuri pentru blocarea comisiei parlamentare (VIDEO)

Traian Basescu a reactionat luni dupa anuntul Parchetului General de demararea a unei anchete penale pe subiectul intalnirilor dezvaluite de Dan Andronic din timpul alegerilor prezidentiale din 2009. Fo.

Senatorul PMP Traian Basescu: Pentru scrierea Codurilor penale s-au platit zece milioane de dolari celor mai luminate minti din mediul academic romanesc

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, in Comisia juridica a Senatului, ca pentru scrierea actualelor Coduri s-au platit cu zece milioane de dolari cele mai luminate minti ale mediului academic romanesc.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )