Libnet.ro
UNICEF

10:45

Traian Basescu, despre o colaborare parlamentara cu PSD: Nu resping ideea

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, despre o colaborare parlamentara cu PSD: Nu resping ideea

Senatorul Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a afirmat, duminica seara, ca nu respinge ideea formarii unei majoritati parlamentare cu Partidul Social Democrat PSD). Prezent la o emisiune la. continuă pe Antena3

Basescu, despre ancheta parlamentara in cazul alegerilor din 2009: Nimeni nu este obligat sa se prezinte

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca niciuna dintre persoanele care ar putea fi chemate la audieri la Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 nu are obligatia sa.

Traian Basescu, despre propunerile sale de gratiere: S-a spus ca se aplica la Elena Udrea si la Voiculescu. E o traznaie ca se aplica la Voiculescu

Senatorul PMP Traian Basescu a raspuns, joi seara, la o serie de intrebari formulate de jurnalistul Sabin Orcan pe tema amendamentelor sale referitoare la proiectul Legii gratierii.

Traian Basescu, despre amendamentele sale pe tema gratierii: Nu se aplica daca a luat de doua ori mita, nu se aplica la recidivisti

Fostul sef al statului, Traian Basescu, a precizat joi seara, in legatura cu amendamentele sale la viitoarea Lege a gratierii, ca ele nu vor fi aplicate recidivistilor.

VIDEO Traian Basescu, despre gratierea coruptilor: A luat o data o mita, acuma nu ii distrugem toata viata. Asa a fost in tranzitie

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a vorbit despre propunerile sale la legea gratierii, printre care cea potrivit careia pedepsele detinutelor care au comis fapte de coruptie si care sunt insarcinate sau au copii sub 14 ani sa fie reduse la jumatate, afirmand ca asa a fost in tranzitie si ca nu trebuie ca celor care au luat mita o data sa li se distruga vietile.

Traian Basescu, anuntul care zguduie scena politica in seara aceasta. Niciodata nu s-a mai pomenit asa ceva!

Senatorul Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a afirmat, duminica seara, ca nu respinge ideea formarii unei majoritati parlamentare cu Partidul Social Democrat PSD). Prezent la o emisiune la.

Traian Basescu, precizari despre controversatele amendamente pe care le-a propus la Legea gratierii (VIDEO)

Senatorul PMP Traian Basescu a revenit cu o serie de precizari in legatura cu amendamentele pe care le-a propus la Legea gratierii. intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, acesta a explicat de ce.

Traian Basescu, explicatii despre amendamentele pentru Legea gratierii: Acest demers reprezinta initiativa mea ca senator. Coruptii care nu sunt recidivisti merita o sansa

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, pentru Mediafax, ca sustine in continuare amendamentele pentru Legea gratierii, inclusiv cel care prevede gratierea pedepselor de pana la zece ani, chiar si pentru corupti, daca achita pagubele aduse statului.

Calin Popescu Tariceanu, despre amendamentele depuse de Traian Basescu la Legea gratierii: Ma voi pronunta prin vot

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi, referitor la amendamentele depuse de Traian Basescu la proiectul Legii gratierii, ca fiecare parlamentar are dreptul la initiativa legislativa.

Traian Basescu, previziune sumbra pentru Romania: Va fi condamnata la CEDO pentru actiuniile DNA

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca Romania ar putea fi condamnata la Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru actiunile procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie care s-au finalizat cu.

Cum isi justifica Traian Basescu amendamentele la legea gratierii

Senatorul PMP Traian Basescu a anuntat ca amendamentele pe care le-a depus la proiectul legii gratierii vizeaza si fapte de coruptie daca nu este vorba de recidivisti si a mentionat ca si-a asumat o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )