Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liberty Steel vrea sa investeasca 200 milioane de euro in combinatul de la Galati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liberty Steel vrea sa investeasca 200 milioane de euro in combinatul de la Galati

Compania britanica Liberty Steel, care recent a convenit achizitionarea combinatului siderurgic de la Galati, intentioneaza sa investeasca mai multi bani in otelariile pe care le-a preluat de la ArcelorMittal, informeaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

AFIR: Fondurile de 200 milioane de euro pentru investitiile in sisteme de irigatii, epuizate

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) anunta ca s-a inchis sesiunea de primire a cererilor de finantare pentru investitii in infrastructura de irigatii, ca urmare a epuizarii fondurilor disponibile pentru aceasta sesiune, de 200 milioane euro, scrie News. ro.

Hidroelectrica vrea sa dea 10 milioane de euro pe consultanta, pentru cumpararea de active de la CEZ Romania si Enel Romania

Hidroelectrica sustine ca intentioneaza sa achizitioneze active ale CEZ Romania si Enel Romania, motiv pentru care este dispus sa cheltuiasca 10 milioane de euro, fara TVA, pe consultanta. Compania a publicat vineri, pe portalul de achizitii publice, anuntul privind achizitia de servicii de consultanta pentru suma impresionanta de 47,21 milioane lei, fara TVA.

Liberty Steel preconizeaza investitii masive la combinatul de la Galati

Liberty Steel intentioneaza sa investeasca in otelariile cumparate de la ArcelorMittal 400 de milioa.

Retailerul online Elefant isi majoreaza capitalul social cu 1,7 milioane euro

Elefant Online SA isi majoreaza capitalul social cu aproximativ 1,7 milioane euro, a transmis compania, ieri, printr-un comunicat.

Fermierii au epuizat fondurile europene pentru sisteme de irigatii: 300 milioane Euro ceruti in 2019

Fermierii romani grupati in organizatii de utilizatori de apa in agricultura au depus cereri de finantare in valoare totala de peste 300 de milioane de euro pentru finantarea unor sisteme de irigatii cu fonduri europene, peste bugetul total de 200 de milioane de euro disponibil pentru acest apel de proiecte din 2019, a anuntat, vineri, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR).

Platforma pentru creatorii de podcasturi Acast - finantare europeana de 25 milioane Euro

Startup-ul Acast, prin care creatorii de podcasturi castiga bani in sistem de marketplace, a obtinut marti o finantare europeana de 25 de milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )