Libnet.ro
UNICEF

01:05

O lista controversata: Top 100 cele mai bune filme americane din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
O lista controversata: Top 100 cele mai bune filme americane din toate timpurile

BBC Culture a publicat un top 100 al celor mai bune filme americane, starnind un val de controverse intrucat in lista sunt incluse doar 12 dintre cele 84 de lungmetraje care au fost recompensate de-a lungul timpului cu prestigioasa statueta Oscar. continuă pe Adevărul

Telefoane high-end la reducere: cele mai bune promotii Summer Fest de la eMAG

Este acel moment din luna si din anotimp cand eMAG are iar reduceri, iar acum campania se numeste Summer Fest. Am cautat cele mai bune telefoane care pot fi cumparate la pret mai mic si le-am pus in aceasta lista. Timp de sase zile, eMAG promite reduceri considerabile, ba chiar oferte unice, la tot felul [] Telefoane high-end la reducere: cele mai bune promotii Summer Fest de la eMAG Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune tablete la pret redus in oferta eMAG

Stim ca, probabil, in acest moment dispretuiesti putin vara, cel putin din cauza faptului ca nu prea poti respira. Aceste reduceri poate te racoresc. Totusi, nu vrem sa uiti ca are si parti bune. in afara de reducerile de mijloc de sezon la haine, cei de la eMAG au pregatit unele la fel de imbucuratoare. [] Cele mai bune tablete la pret redus in oferta eMAG Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Topul Reuters cu cele mai bune poze de pe Instagram iti arata ce inseamna o imagine buna

Reuters este poate cea mai cunoscuta agentie foto din lume, in stransa lupta cu AFP si Associated Press. Pe langa munca clasica in fotojurnalism, Reuters intretine si un cont de Instagram si acum publica topul celor mai populare imagini din ultimele sase luni. Instagram are peste 300 de milioane de utilizatori si Reuters are peste [] Topul Reuters cu cele mai bune poze de pe Instagram iti arata ce inseamna o imagine buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

Cele mai bune bauturi care te hidrateaza eficient pe timp de canicula

Infuzia de castraveti, lamaie si menta asigura un continut ridicat de minerale, fiind una dintre cele mai potrivite combinatii pentru zilele caniculare, scrie eva. ro. Iata care sunt cinci dintre cele mai.

Cele mai frumoase filme romanesti se vad la Prima TV: cand puteti viziona Felix si Otilia si Cel mai iubit dintre pamanteni

De luni pana joi, timp de doua saptamani, de la 23. 30, la Prima TV vin cei mai buni actori romani in roluri memorabile.

Suferi de respiratie urat mirositoare? Expertii dezvaluie care sunt cele mai bune remedii pentru a scapa de halena

De la diete care exclud proteine pana la a linge lingurite, expertii dezvaluie care dintre remediile impotriva respiratiei urat mirositoare sunt mituri si care functioneaza cu adevarat.

Venezuela, tara cu cele mai mari rezerve de petrol: Lista tarilor care detin cele mai mari rezerve de aur negru din lume

Marile puteri ale lumii au incheiat de curand un acord cu Iranul. Acesta prevede pe langa programul nuclear si revenirea petrolului acestei tari pe pietele internatioanle. in acest context, Business Insider,.

Promisiune onorata! A adoptat fetitele celei mai bune prietene, dupa ce aceasta a murit de cancer

Cand prietena ei cea mai buna s-a imbolnavit de cancer la creier, Laura Ruffino i-a promis ca va avea grija de cele patru fetite ale ei. Laura si Elizabeth Diamond erau cele mai bune prietene .

Cele mai frumoase picioare din ultimul secol

Picioarele lungi si subtiri au fost admirate inca de acum 100 de ani. Iata ce modele, artiste si actrite celebre au facut furori prin sedinte foto si aparitii in filme si pe scena din 1915 incoace.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )