Libnet.ro
UNICEF

12:00

Lichiditate de doar 2,7 milioane euro pe bursa locala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de doar 2,7 milioane euro pe bursa locala

Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri apreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 11,74 milioane de lei 2,7 milioane euro), mai mic decat joi 6,56 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de 5,79 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 5. 226,79 lei 1. 256,06 euro).

Lichiditate de 1,28 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 5. 226,79 lei 1. 256,06 euro).

MFE a lansat in dezbatere un ghid adresat varstnicilor, cu o alocare de 15 milioane euro

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a lansat in consultare publica Ghidul Solicitantului Bunicii comunitatii - Servicii sociale si socio-medicale pentru varstnici, cu o alocare de 15 milioane de euro din Programul Operational Capital Uman POCU), potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei.

Facilitati de cofinantare de la BEI, de 660 milioane euro

Guvernul a aprobat doua proiecte de lege privind aprobarea contractelor-cadru de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii BEI), prin care institutia financiara europeana acorda Romaniei, pentru perioada de programare financiara 2014-2020, doua facilitati de cofinantare UE in valoare totala de 660 milioane de euro in vederea acoperirii partiale a contributiei bugetului de stat la realizarea unor obiective de investitii de mediu si crestere economica, potrivit unui comunicat de presa transmis ieri.

NEPI va moderniza mall-ul din Sibiu, printr-o investitie de 20 milioane euro

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Invest-ments NEPI) va incepe, de anul viitor, procesul de reconfigurare a mall-ului Shopping City Sibiu, care va presupune o investitie de 20 milioane de euro, in plan fiind atat deschiderea unui cinematograf, cat si modificari la galeria comerciala, a anuntat joi compania.

165 milioane euro fonduri europene pentru viitorul profesional al tinerilor

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a lansat, vineri, in consultare publica ghidul solicitantului pentru apelul competitiv de proiecte Viitor pentru tineri, din cadrul Programului Operational Capital Uman POCU).

Nu ne-au interesat alegerile... Peste 18 milioane de romani au drept de vot, doar 7,2 milioane s-au prezentat la urne (FOTO)

Sectiile de votare s-au deschis duminica dimineata pentru 18 milioane de romani, dar doar 7,2 milioane si-au exprimat dreptul de vot. 39,49% dintre romani si-au ales reprezentantii in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,287 seconds )