Libnet.ro
UNICEF

21:15

Lichiditate de peste 3 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 3 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 13. 137,98 lei 3. 353,89 euro). continuă pe Ziarul Bursa

Peste 10 milioane euro pentru 4 proiecte majore de infrastructura de transport

Comisia Europeana va cofinan and ta, in programul TEN-T, 4 proiecte de infrastructura de transport ce urmeaza a fi puse in practica integral sau par and tial in tara noastra, valoarea maxima a eventualului sprijin acordat fiind de peste 10 milioane euro, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Netopia mobilPay a procesat tranzactii online cu cardul de peste 37 milioane euro

Netopia mobilPay a procesat in primul semestru al anului tranzac and tii online cu cardul in valoare de peste 37 milioane euro, cu 35% mai mari fa and ta de primele and sase luni ale anului trecut, informeaza un comunicat al companiei remis redactiei.

Lichiditate de aproape 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8. 566,47 lei 1. 785,80 euro).

Lichiditate de peste 2,6 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 304,24 lei 2. 660,05 euro).

Air Liquide investeste peste 5 milioane de euro intr-un centru pentru umplerea gazelor industriale in Cluj

Grupul Air Liquide va construi un centru de umplere a gazelor in zona industriala a orasului Cluj-Napoca, proiectul, realizat printr-o investitie estimata la peste 5 milioane euro, urmand sa fie complet functional pana la finele acestui an.

Circa 40 de companii au primit infuzii de capital de peste 10 mil. euro la sase luni

Un numar de 38 de companii au primit in primul semestru infuzii de capital de peste 10 milioane euro de la actionarii straini, cu un total de aproximativ 990 milioane euro, acestea activand in domeniile petrolier, imobiliar, financiar, auto, medical,.

Lichiditate de aproape 680 mii euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 2. 309,40 lei 679. 303,76 euro).

Aparatura de radioterapie de peste 2 milioane de euro la Spitalul Judetean Baia Mare

Spitalul Judetean Baia Mare va avea parte pana la finele anului viitor de un centru de radioterapie la standarde europene, valoarea aparaturii care va fi acolo urmand a depasi suma de 2 milioane de euro. Vechea aparatura care exista punea in pericol viata celor care o foloseau, astfel ca s-a luat decizia de a nu se mai efectua deocamdata astfel de operatiuni.

Cum a reusit o firma din Oradea sa aduca statului un PREJUDICIU de peste PATRU MILIOANE de lei din neplata TVA

O firma din Oradea a reusit sa aduca statului un prejudiciu de peste 900. 000 euro 4. 252 lei), reprezentand impozitul pe profit si taxa pe valoarea adaugata aferenta unor operatiuni economice fictive derulate in perioada 2012-2013.

BCR: Cresterea provizioanelor pentru curatarea bilantului a dus la pierderi de 62 milioane euro

Banca Comerciala Romana BCR) a trecut in al doilea trimestru pe pierdere, inregistrand la sase luni un rezultat negativ de 276 milioane lei 61,9 milioane euro), pe fondul provizionarii in urcare cu 29,5%, la 1,3 miliarde lei 292,6 milioane euro), generata de curatarea portofoliului de neperformante, potrivit raportului cu rezultatele finaciare BCR din primul semestru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )