Libnet.ro
UNICEF

20:15

Peste 10 milioane euro pentru 4 proiecte majore de infrastructura de transport

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 10 milioane euro pentru 4 proiecte majore de infrastructura de transport

Comisia Europeana va cofinan and ta, in programul TEN-T, 4 proiecte de infrastructura de transport ce urmeaza a fi puse in practica integral sau par and tial in tara noastra, valoarea maxima a eventualului sprijin acordat fiind de peste 10 milioane euro, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Circa 40 de companii au primit infuzii de capital de peste 10 mil. euro la sase luni

Un numar de 38 de companii au primit in primul semestru infuzii de capital de peste 10 milioane euro de la actionarii straini, cu un total de aproximativ 990 milioane euro, acestea activand in domeniile petrolier, imobiliar, financiar, auto, medical,.

Netopia mobilPay a procesat tranzactii online cu cardul de peste 37 milioane euro

Netopia mobilPay a procesat in primul semestru al anului tranzac and tii online cu cardul in valoare de peste 37 milioane euro, cu 35% mai mari fa and ta de primele and sase luni ale anului trecut, informeaza un comunicat al companiei remis redactiei.

Centru de cercetare in valoare de peste 10 milioane de euro la UMF Targu Mures

Doua programe de cercetare unice in tara vor fi derulate la UMF Targu Mures dupa ce institutia a castigat o finantare nerambursabila pentru construirea si dotarea unui centru de cercetare avansat. Programele de cercetare vor evalua riscurile genetice de boli cardiovasculare si comunicarile anormale intre cavitatile inimii.

ELCEN si Marubeni au semnat un contract de 170 milioane euro pentru o centrala pe gaze in Fantanele

Electrocentrale Bucure and sti ELCEN), cel mai mare producator de energie termica din tara noastra, and si firma japoneza Marubeni Corporation au semnat astazi un contract de aproximativ 170 milioane de euro pentru construc and tia unei centrale pe gaze pe amplasamentul de la Fantanele jude and tul Mure and s).

Lichiditate de peste 3 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 13. 137,98 lei 3. 353,89 euro).

ELCEN a semnat cu japonezii de la Marubeni un contract in valoare de 170 milioane euro pentru o centrala pe gaze

Electrocentrale Bucuresti ELCEN), cel mai mare producator de energie termica din Romania, si firma japoneza Marubeni Corporation au semnat marti contractul pentru infiintarea unei societati mixte. Noua societate vizeaza constructia in comun a unei centrale pe gaze de circa 250 MW, in valoare de aproximativ 170 milioane de euro, pe amplasamentul de la Fantanele judetul Mures), informeaza ELCEN.

Air Liquide investeste peste 5 milioane de euro intr-un centru pentru umplerea gazelor industriale in Cluj

Grupul Air Liquide va construi un centru de umplere a gazelor in zona industriala a orasului Cluj-Napoca, proiectul, realizat printr-o investitie estimata la peste 5 milioane euro, urmand sa fie complet functional pana la finele acestui an.

Spartak Moscova ofera 5 milioane de euro pentru Florin Gardos - Steaua cere cu doua milioane mai mult

Steaua este aproape sa vanda inca unul din jucatorii titulari, campioana Romaniei fiind aproape sa-l cedeze pe Florin Gardos la Spartak Moscova. In schimbul aparatorului de 25 de ani, rusii ofera 5 milioane de euro, insa formatia din Ghencea vrea cu doua milioane de euro mai mult.

Cazul tepei de 5 milioane de euro cu monumentul fantoma de la Arad, pe masa procurorilor DNA

Procurorii Anticoruptie cerceteaza cum a cheltuit Ministerul Culturii peste 10 milioane de lei pe un monument in cinstea Marii Uniri de la 1918, pe care nu l-a vazut nimeni. Monumentul, comandat sculptorului Florin Codre, ar fi trebuit amplasat la Arad inca din 2009. Prejudiciul total estimat de Curtea de Conturi se ridica la aproape 22 de milioane de lei 5 milioane de euro).

Peste 600 de milioane lei pentru Sanatate la rectificarea bugetara

Premierul Victor Ponta a anuntat ca bugetul de sanatate va primi peste 600 de milioane de lei la rectificarea bugetara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )