Libnet.ro
UNICEF

12:15

Se liciteaza, din nou, pentru DN 76 Oradea-Pocola, unul dintre cele mai proaste drumuri din tara

Adevărul Adevărul,
Se liciteaza, din nou, pentru DN 76 Oradea-Pocola, unul dintre cele mai proaste drumuri din tara

Mai multe firme sunt interesate de cele trei tronsoane de drum de pe DN 76, Oradea Pocola. Acestea au fost scoase la licitatie saptamana trecuta de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR). continuă pe Adevărul

Dupa ce doi jurnalisti au fost ucisi in Virginia, Casa Alba a cerut, din nou, o legislatie care sa limiteze vanzarea armelor de foc

Dupa ce doi jurnalisti din Virginia au fost ucisi in timpul unei transmisiuni in direct, Casa Alba a cerut din nou o legislatie care sa limiteze vanzarea si utilizarea armelor de foc, transmite AFP. Josh.

Casa Alba cere din nou limitarea vanzarii armelor de foc, dupa uciderea in direct a celor doi jurnalisti americani

Casa Alba a cerut din nou miercuri o legislatie care sa limiteze vanzarea si utilizarea armelor de foc, apel ce intervine dupa uciderea a doi jurnalisti in statul american Virginia, transmite AFP. Dep.

Ginerele lui Traian Basescu, din nou in fata magistratilor. Radu Pricop a cerut sa fie scos de sub control judiciar

12- Ginerele fostului presedinte Traian Basescu, Radu Pricop, a fost din nou astazi in fata magistratilor de la Curtea de Apel. in fata magistratilor a ajuns azi, in acelasi dosar,.

Silvio Berlusconi, din nou in public la o petrecere din Sardinia

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, in varsta de 78 de ani, a reaparut in public la o petrecere din Insula Sardinia. Aceasta este pentru prima data dupa mai multi ani cand magnatul s-a distrat intr-un.

Halep este din nou numarul 2, dupa ce a surclasat-o pe Jelena Jankovic

Simona Halep a surclasat-o pe fosta numarul 1 mondial in doua seturi scurte, redevenind numarul 2 in lume, pentru a disputa finala impotriva Serenei Williams, la Cincinnati, scrie site-ul oficial al WTA.

O pasagera a baut o sticla de cognac in Aeroportul din Beijing pentru ca nu a fost lasata sa o poarte in bagajul de mana

Femeia in varsta de 40 de ani, mentionata in presa ca Doamna Zhao, nu a primit aprobarea pentru a urca la bordul avionului dupa ce a consumat intreaga sticla de cognac, intrucat nu era insotita si era intr-o stare avansata de ebrietate.

Fiica marinarului disparut in Marea Galbena: Raportul preliminar are informatii superficiale. Cer sprijinul autoritatilor romane din China pentru aprofundarea situatiei (VIDEO)

Aurelia Mandes, fiica marinarului disparut din 5 august in Marea Galbena, acuza autoritatile ca nu se ocupa de acest caz si ca raportul efectuat are informatii superficiale. Pe data de 17 iulie a avut loc.

Mircea Geoana lanseaza un apel catre toti oamenii de stanga din Parlament pentru sprijinirea intereselor salariatilor si pensionarilor, privind Codul Fiscal

Presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), Mircea Geoana, a lansat duminica un apel catre toti oamenii de stanga din Parlamentul Romaniei pentru ca votul lor sa apere interesele salariatilor si.

Zeci de oameni au iesit sambata in Piata Universitatii din Capitala pentru a cere adoptarea votului prin corespondenta (VIDEO)

Zeci de oameni au iesit sambata in strada la Piata Universitatii pentru a protesta fata de neadoptarea votului prin corespondenta, informeaza B1 TV. Aceasta lege a fost un motiv de scandal neintrerupt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )