Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un lider al opozitiei de la Chisinau vorbeste despre amanarea alegerilor prezidentiale. in discursul sau, Andrei Nastase i-a invocat pe Klaus Iohannis si Donald Trump

B1 B1,
Un lider al opozitiei de la Chisinau vorbeste despre amanarea alegerilor prezidentiale. in discursul sau, Andrei Nastase i-a invocat pe Klaus Iohannis si Donald Trump

Andrei Nastase, liderul Platformei DA si una dintre principalele voci ale opozitiei de la Chisinau, este de parere ca politicienii Republicii Moldova ar trebuie sa amane alegerile prezidentiale din 1 noiembrie. continuă pe B1

Donald Trump cere amanarea alegerilor prezidentiale din 2020 pe motiv ca ar putea fi fraudate

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cerut amanarea alegerilor prezidentiale din 2020 din noiembrie pe motiv ca votul prin corespondenta ar putea duce la fraudarea alegerilor, relateazaBBC. Seful.

Donald Trump ia in calcul amanarea alegerilor prezidentiale. Care este motivul

Presedintele american Donald Trump a evocat joi pentru prima oara posibilitatea amanarii alegerilor prezidentiale din Statele Unite programate pentru luna noiembrie din cauza pandemiei de COVID-19, invocand riscul fraudarii acestora.

SUA: Trump invoca posibilitatea amanarii alegerilor prezidentiale

Presedintele american Donald Trump a invocat joi pentru prima oara posibilitatea amanarii alegerilor prezidentiale din Statele Unite, programate pentru luna noiembrie, din cauza pandemiei de COVID-19, invocand riscul fraudarii acestora.

VIDEO Belarus: Zeci de mii de oameni in strada, cu o saptamana inaintea alegerilor prezidentiale

Cu aproximativ o saptamana inaintea alegerilor prezidentiale din Belarus, zeci de mii de persoane au iesit in strada la un miting al opozitiei joi la Minsk, relateaza vineri dpa si France Presse.

Liderii republicani din Congresul SUA resping sugestia lui Donald Trump privind amanarea alegerilor

Principalii lideri republicani din Congresul SUA au respins, joi dupa-amiaza, ideea presedintelui Donald Trump de amanare a scrutinului prezidential si parlamentar programat in noiembrie, informeaza site-ul de stiri Axios. com, citat de Mediafax.

Cum se pot amana alegerile prezidentiale din SUA? Aspecte legale privind ideea lui Trump

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, s-a referit joi la o posibila amanare a alegerilor prezidentiale programate in noiembrie. Agentia Reuters prezinta unele aspecte legale legate o eventuala punere in practica a ideii.

Pro Romania din Iasi cere amanarea alegerilor locale: Tara arde, iar baba se piaptana

Filiala ieseana a Pro Romania cere amanarea alegerilor locale. Liderul organizatiei Sorin Iacoban sustine ca este o crima sa fie organizat acest scrutin, in conditiile in care pandemia nu da semne ca ar slabi in intensitate.

Trump invoca posibilitatea amanarii alegerilor prezidentiale

Presedintele american Donald Trump a evocat azi pentru prima oara posibilitatea amanarii alegerilor prezidentiale din Statele Unite.

Republicanii nu sustin amanarea alegerilor americane din noiembrie: Niciodata, din 1788 incoace, nu s-a intamplat asta

Mai multi republicanii din Congresul american intre care peste 10 senatori si membri ai camerei reprezentantilor, dar si politicieni din conducerea Partidului Republican, au respins deschis sugestia presedintelui american Donald Trump, joi, de a amana alegerile prezidentiale din cauza unui potential de fraudare masiva a voturilor prin corespondenta.

Congresul S.U.A. respinge ideea lui Trump de amanare a alegerilor prezidentiale

Liderii republicani din Congresul SUA resping ideea lui Donald Trump de a amana alegerile prezidentiale din noiembrie 2020, din cauza poisbilitatii de fraudare a votului prin posta, noteaza BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )