Libnet.ro
UNICEF

05:00

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au semnat acordul de guvernare 2020 - 2024. Ce prevede documentul VIDEO

Adevărul Adevărul,
Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au semnat acordul de guvernare 2020 - 2024. Ce prevede documentul VIDEO

Liderii PNL, USR PLUS, UDMR - Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Ciolos si Kelemen Hunor au semnat luni Acordul de guvernare 2020 - 2024, dupa mai bine de o saptamana de negocieri pe programul de guvernare si pe modul de impartire a portofoliilor de ministru, a functiilor de prefect si a celor de secretar de stat. continuă pe Adevărul

Mediastandard.ro: Ce a scris presa despre posibila componenta a Cabinetului Citu, sustinut de PNL-USRPLUS-UDMR

Dupa lungi discutii si schimbari de situatie, coalitia formata din PNL, USRPLUS si UDMR pare ca a ajuns la un consens in ceea ce priveste numele premierului. Florin Citu a primit votul de incredere al celor trei partide pentru a ocupa functia de prim-ministru, o pozitie cu care nu este total nefamiliar - totusi, liberalul nu a ajuns niciodata sa fie investit in functie, intrucat s-a retras cu o ora inainte de a fi votat de Parlament.

Liderii PNL, USR PLUS si UDMR au semnat acordul de guvernare

Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Ciolos si Kelemen Hunor au semnat in aceasta seara acordul de guvernare 2020-2024.

DOCUMENT Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au semnat acordul Coalitiei de guvernare: clauze antitraseism si antinepotism. VIDEO

Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Ciolos si Kelemen Hunor au semnat luni seara acordul coalitie de guvernare PNL, USR-PLUS si UDMR care il va propune oficial pe Florin Citu premier.

PNL, USR-PLUS si UDMR au semnat acordul de coalitie. Orban: Vom da Romaniei un Guvern competent Barna: Programul de guvernare are peste 300 de pagini Kelemen: A venit momentul sa avem o majoritate stabila (VIDEO)

PNL, USR-PLUS si UDMR au semnat acordul de coalitie, luni, la Parlament, ocazie cu care liderii formatiunilor implicate si premierul propus de acestea au sustinut o serie de declaratii referitoare la derularea.

Liderii PNL, USR PLUS si UDMR reiau discutiile pe programul de guvernare

Liderii PNL, USR PLUS si UDMR au reluat in aceasta dimineata la Vila Lac din Bucuresti discutiile pe programul de guvernare, conform G4media.

Liderii PNL, USR-PLUS, UDMR, acord pentru formarea Guvernului, cu Citu propus premier. PNL - 9 ministere, USR - 6, intre care Justitie si Sanatate, UDMR - 3 Structura Guvernului

Liderii PNL, USR si UDMR au ajuns la un acord, vineri seara, pentru formarea unei coalitii de guvernare. Propunerea de premier este actualul ministru de Finante, Florin Citu, vor fi doi vicepremieri, iar Guvernul va avea 18 ministere. PNL va conduce 9 ministere, intre care Finante, Aparare, Externe, Interne si Educatie, USR - 6 ministere, intre care Justitia, Sanatatea, Transporturile si Fondurile Europene, iar UDMR - 3 ministere.

Surse: Liderii PNL si USR PLUS au ajuns la un consens

Liderii PNL si USR PLUS au ajuns la un acord in vederea formarii viitoarei coalitii de guvernare, in.

PNL, USR-PLUS si UDMR au semnat acordul de guvernare pentru urmatorii patru ani

Liderii celor trei partide care formeaza coalitia de centru-dreapta au semnat luni seara programul de guvernare, parafand astfel colaborarea pe care urmeaza sa o aiba in urmatorii patru ani.

UPDATE Negocierile PSD-PNL-USR-UDMR pentru functiile din Parlament s-au incheiat

Liderii celor patru formatiuni politice din Parlament Marcel Ciolacu, Ludovic Orban, Dan Barna si Kelemen Hunor nu au reusit sa ajunga la un consens privind impartirea functiilor de conducere din Parlament. PSD a cerut locuri in conducerea Parlamentului si sefia unor comisii importante, ca de exemplu Educatia, Munca, Sanatatea si Economia. UPDATE ora 18. 20 Ulterior discutiile au fost reluate iar PSD a primit sefia comisiilor cerute. Potrivit surselor parlamentare citate de HotNews. ro PSD i-a avertizat pe reprezentantii PNL,USR si UDMR ca vor bloca votul la alegerea lui Ludovic Orban in functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Ce contine acordul de guvernare

Liderii partidelor care formeaza viitoare coalitie de guvernamant, impreuna cu candidatul la functia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )