Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Liderii PNL si USR PLUS au ajuns la un consens

România Liberă România Liberă,
Surse: Liderii PNL si USR PLUS au ajuns la un consens

Liderii PNL si USR PLUS au ajuns la un acord in vederea formarii viitoarei coalitii de guvernare, in. continuă pe România Liberă

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR se intorc la masa negocierilor. Ce sanse sunt sa ajunga la un acord

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR reiau joi discutiile pentu fomarea noului Guvern, Ludovic Orban si Dan Barna revenind la masa negocierilor cu mandate clare date de conducerile partidelor pentru impartirea functiilor de premier, presedinte al Camerei Deputatilor si Senatului.

Liderii PNL, USR-PLUS, UDMR, acord pentru formarea Guvernului, cu Citu propus premier. PNL - 9 ministere, USR - 6, intre care Justitie si Sanatate, UDMR - 3 Structura Guvernului

Liderii PNL, USR si UDMR au ajuns la un acord, vineri seara, pentru formarea unei coalitii de guvernare. Propunerea de premier este actualul ministru de Finante, Florin Citu, vor fi doi vicepremieri, iar Guvernul va avea 18 ministere. PNL va conduce 9 ministere, intre care Finante, Aparare, Externe, Interne si Educatie, USR - 6 ministere, intre care Justitia, Sanatatea, Transporturile si Fondurile Europene, iar UDMR - 3 ministere.

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR, o noua runda de negocieri la Vila Lac pentru viitorul guvern

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR se reunesc astazi, de la 13. 30, la Vila Lac, intr-o noua runda de negocieri pentru formarea unei majoritati si formarea viitorului guvern.

Structura Guvernului PNL-USR PLUS-UDMR Cum se impart ministerele

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au finalizat vineri, dupa 10 ore de discutii, o noua runda de negocieri. Liderii celor trei formatiuni politice au anuntat in linii mari cum se vor imparti portofoliile in viitorul guvern de centru dreapta. Astfel,viitorul Executiv va avea 18 ministere dintre care 9 vor apartine liberalilor, 6 useristilor si 3 UDMR-ului. De asemenea s-a transat situatia ministerelor avizatoare: Justitia merge la USR iar Finantele la PNL.

Un prim acord de principiu in coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR: Florin Citu-premier, Ludovic Orban - sef la Camera Deputatilor Negocierile continua

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns vineri la un acord de principiu pentru formarea noului Guvern. Mai exact, liderii celor trei partide au convenit in principiu ca Florin Citu sa fie premier, iar Ludovic Orban sef la Camera Deputatilor, au declarat pentru HotNews. ro surse participante la discutii. in conditiile in care USR a facut un pas inapoi, discutiile continua pentru structura Guvernului in care USR-PLUS sa aiba o compensare. Potrivit acelorasi surse posturile se vor imparti: 8-PNL, 7 USR si 3 UDMR.

Acord de principiu intre PNL, USR-PLUS si UDMR: Florin Citu premier, iar Ludovic Orban la sefia Camerei Deputatilor Cate portofolii ar urma sa revina fiecarui partid

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns, vineri, la un acord de principiu pentru formarea noului Guvern, intelegere care prevede ca Florin Citu va fi premier, iar Ludovic Orban va prelua sefia Camerei.

Negocieri reluate intre PNL, USR-PLUS si UDMR. Liderii celor trei partide s-au intalnit la Vila Lac

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR s-au intalnit marti dupa-amiaza la Vila Lac pentru a continua discutiile privind formarea noului Guvern, suspendate duminica dupa ce nu s-a convenit asupra impartirii functiilor de premier si de presedinte al Camerei Deputatilor. intalnirea s-a incheiat dupa aproape o ora si jumatate, acestia convenind ca discutiile sa fie reluate joi.

Noi negocieri PNL, USR-PLUS si UDMR, vineri, la Vila Lac. Prima optiune a PNL

Negocierile pentru formarea noului Guvern raman in continuare tensionate, chiar daca liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au transmis, pentru prima oara intr-o declaratie comuna in fata camerelor, ca s-a exprimat o anume flexibilitate in discutii.

S-a ales noul premier al Romaniei? PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns la un acord

Conform enuntului latinesc Habemus papam, am putea spune Habemus primus minister!. Conform surselor apropaite partidelor, s-ar fi convenit in aceasta dimineata asupra viiorului Guvern si, implicit, numele Premierului. PNL, USR-PLUS si UDMR sunt in pline negocieri astazi, si s-ar parea ca au ajuns la un consens. PNL, USR-PLUS si UDMR anunta: Habemus primus minister! in .

Oficial. Florin Citu, premierul propus de coalitia PNL-USR PLUS-UDMR. Cum se impart ministerele

Liderii coalitiei PNL-USR-PLUS-UDMR au sustinut, vineri seara, o declaratie de presa comuna, anuntand ca au ajuns la o decizie finala. Acestia au anuntat ca nominalizarea pentru premier este liberalul Florin Citu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )