Libnet.ro
UNICEF

09:30

Liderii PNL, USR-PLUS, UDMR, acord pentru formarea Guvernului, cu Citu propus premier. PNL - 9 ministere, USR - 6, intre care Justitie si Sanatate, UDMR - 3 Structura Guvernului

Hotnews Hotnews,
 Liderii PNL, USR-PLUS, UDMR, acord pentru formarea Guvernului, cu Citu propus premier. PNL - 9 ministere, USR - 6, intre care Justitie si Sanatate, UDMR - 3 Structura Guvernului

Liderii PNL, USR si UDMR au ajuns la un acord, vineri seara, pentru formarea unei coalitii de guvernare. Propunerea de premier este actualul ministru de Finante, Florin Citu, vor fi doi vicepremieri, iar Guvernul va avea 18 ministere. PNL va conduce 9 ministere, intre care Finante, Aparare, Externe, Interne si Educatie, USR - 6 ministere, intre care Justitia, Sanatatea, Transporturile si Fondurile Europene, iar UDMR - 3 ministere. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea: Iohannis trebuie sa puna capat mascaradei, Romania nu are timp de prostiile lor

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a comentat, marti, esecurile inregistrate de PNL, USRPLUS si UDMR in tentativa de a inchega o coalitie de guvernare pe placul presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Nu vreau sa avem discutii in contradictoriu si daunatoare dupa formarea Guvernului Ca Presedinte, astept sa se formeze o majoritate si sa imi propuna un nume (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost intrebat miercuri daca a intervenit in negocierile pentru formarea Guvernului si care crede ca este solutia potrivita pentru depasirea impasului. Partidele de.

Cum vede Alexandru Rafila negocierile dintre PNL, USR-PLUS si UMDR pentru formarea noului Guvern (VIDEO)

Alexandru Rafila, deputat-ales PSD si propunerea social-democratilor pentru functia de premier, a catalogat drept circ negocierile dintre PNL, USR-PLUS si UMDR pentru formarea viitoarei coalitii de guvernare.

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR se intorc la masa negocierilor. Ce sanse sunt sa ajunga la un acord

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR reiau joi discutiile pentu fomarea noului Guvern, Ludovic Orban si Dan Barna revenind la masa negocierilor cu mandate clare date de conducerile partidelor pentru impartirea functiilor de premier, presedinte al Camerei Deputatilor si Senatului.

S-AU RELUAT NEGOCIERILE PENTRU FORMAREA COALITIEI Orban a anuntat ca toate variantele sunt pe masa

Ludovic Orban, Kelemen Hunor, Dan Barna si Dragos Tudorache, liderii PNL, UDMR, USR si PLUS, au iesit astazi la o declaratie comuna de presa dupa negocierile incepute in jurul orei 13:00.

O noua runda de negocieri pentru formarea unui Guvern. Optiunile PNL, USR PLUS si ale UDMR nu se potrivesc

O noua runda de negocieri pentru formarea unui Guvern de centru-dreapta se vor desfasura joi intre PNL, USR-PLUS si UDMR, dupa ce partidele nu au reusit sa ajunga la o intekegere privind impartirea.

Ludovic Orban: Am decis sa continuam discutiile pentru formarea unei majoritati parlamentare Variantele sunt pe masa

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat joica toate variantele pentru formarea unui nou Guvern sunt pe masa in contextul reluarii negocierilor intre liberali, USR PLUS si UDMR: Am decis sa.

Surse: Liderii PNL si USR PLUS au ajuns la un consens

Liderii PNL si USR PLUS au ajuns la un acord in vederea formarii viitoarei coalitii de guvernare, in.

Mediastandard.ro:Cum a reactionat presa online la prelungirea negocierilor pentru noul Guvern

Desi a trecut mai bine de o saptamana de la alegerile parlamentare, principalele partide si presedintele tarii nu au reusit inca sa decida cine va ocupa functia de prim-ministru al Romaniei si cum va arata viitorul Cabinet. Pana acum, am observat ca au existat disensiuni in randul posibilei coalitii de guvernare PNL USRPLUS UDMR, in principal pentru ca nu au putut sa se hotarasca in privinta functiilor pe care liderii le vor primi. Dupa demisia lui Ludovic Orban despre care am scris mai multe aici), acestuia i-ar fi fost promisa, de catre Klaus Iohannis, sefia Camerei Deputatilor, pe care ulterior a cerut-o Dan Barna.

GHEORGHE FALCA: Blocajul dintre PNL, USR PLUS si UDMR este o greseala

PNL, USR-PLUS si UDMR trebuie sa gaseasca o solutie de compromis in negocierile pentru formarea Guvernului, a declarat vicepresedintele PNL, Gheorghe Falca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )