Libnet.ro
UNICEF

12:45

Liderii romani de business cer masuri pentru sustinerea capitalului romanesc, in epidemia de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Liderii romani de business cer masuri pentru sustinerea capitalului romanesc, in epidemia de coronavirus

Liderii romani de business au trimis o scrisoare deschisa Guvernului si Bancii Nationale a Romaniei, cu o serie de propuneri de masuri pentru sustinerea capitalului romanesc si ameliorarea efectelor economice generate de epidemia coronavirus. continuă pe Adevărul

PE FONDUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS BCE lanseaza un pachet de stimulare pentru sustinerea economiei

Banca Centrala Europeana BCE) a lansat, ieri, un pachet de masuri de stimulare pentru sustinerea economia zonei euro in contextul socului major provocat de pandemia de coronavirus. Institutia si-a relaxat si mai mult politica monetara, crescand programul de achizitii de active cu 120 de miliarde de euro si oferind imprumuturi de urgenta bancilor, in vederea creditarii companiilor. Pana acum, BCE efectua achizitii nete in cadrul programului sau lunar de 20 de miliarde euro.

Ministrul Muncii pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandrul, a declarat ca pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic.

Patronii romani cer masuri de fiscalitate: Un milion de angajati risca sa ramana fara loc de munca in criza coronavirusului

Peste 1 milion de angajati din economia romaneasca risca sa intre in somaj sau sa fie disponibilizati, iar zeci de mii de firme si PFA-uri sa se inchida din cauza crizei coronavirus care afecteaza deja semnificativ Romania. in numai cateva zile, sute de firme, in special din zona serviciilor catre populatie, organizarii de evenimente si din HORECA si-au suspendat activitatea, fapt care va genera consecinte economice semnificative pe lanturile de business, arata o analiza a unei firme de consultanta.

PSD propune masuri pentru sustinerea economiei pentru limitarea efectelor coronavirusului

Partidul Social Democrat propune un set de masuri sociale si economice pentru limitarea efectelor epidemiei de coronavirus.

CORONAVIRUS Statut neclar al soferilor de tir romani, acestia cer explicatii de la Guvern

Situatie neclara pentru soferii de tir din Romania care nu au un statut clar in ceea ce priveste intrarea in carantina. Acestia cer explicatii de la Guvern in conditiile in care nu au fost mentionati in.

Gabriela Firea, masuri pentru scenariul trei: Trebuie delimitarea accesului in Capitala

Gabriela Firea a vorbit despre masurile luate in Capitala pentru scenariul trei al epidemiei de coronavirus.

CORONAVIRUS: Bancile si BNR, masuri pentru a asigura lichiditate suficienta in sistem

BNR si bancile din Romania discuta planuri privind asigurarea continutitatii activitatii bancare in contextul epidemiei de coronavirus si gasirea unor solutii pentru a permite circulatia banilor in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )