Libnet.ro
UNICEF

14:15

Gabriela Firea, masuri pentru scenariul trei: Trebuie delimitarea accesului in Capitala

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, masuri pentru scenariul trei: Trebuie delimitarea accesului in Capitala

Gabriela Firea a vorbit despre masurile luate in Capitala pentru scenariul trei al epidemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Locurile pentru carantina din Bucuresti sunt ocupate. Analizam alte sapte cladiri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca spatiile de carantina sunt ocupate, motiv pentru care analizeaza alte sapte locatii pentru a putea adaposti persoanele suspecte de coronavirus.

Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun imobilele la dispozitie pentru carantina. Ce le cere bucurestenilor

Numarul, din ce in ce, mai mare de persoane intrate in autoizolare la domiciliu, cel putin in Capitala, au determinat oficialii primariilor de sector si, implicit ai Primariei Generale sa ia anumite masuri, dar sa si ofere ajutor celor care se afla in aceasta situatie. Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun .

Gabriela Firea, mesaj de multumire pentru Patriarhul Daniel in criza provocata de coronavirus

Primarul Capitalei Gabriela Firea a transmis un mesaj de multumire la adresa Patriarhului Daniel, care a anuntat ca va da o mana de ajutor Primariei in gestionarea situatiei cu persoanele aflate in carantina institutionala din cauza coronavirusului.

Gabriela Firea: Retragerea premierului desemnat cu un sfert de ora inainte de votul de investitura este o bataie de joc

Gabriela Firea a reactionat dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat cu cateva minute inainte inceperii plenului reunit al Parlamentului pentru investirea Guvernului.

Gabriela Firea: Primaria Capitalei lanseaza o platforma de e-learning. Elevii pot primi lectii online din 10 domenii diferite

In plina ascensiune a epidemiei cu coromavirus, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca elevii bucuresteni vor avea acces la o platforma online, unde pot acumula cunostinte din 10 domenii diferite prin intermediul lectiilor pe care le vor gasi acolo.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea: Romania se confrunta cu o situatie extrem de grava, care se poate inrautati rapid O angajata a primariei a calatorit in Israel cu barbatul infectat

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca Romania se confrunta cu o situatie extrem de grava, care se poate inrautati rapid. Edilul a declarat ca o angajata a primariei de la.

Coronavirus: Gabriela Firea a inchis biroul de relatii cu publicul

Gabriela Firea a anuntat, miercuri, ca a a suspendat activitatea biroului de Relatii cu Publicul din cadrul Primariei Generale pana in 22 martie, din cauza ca o angajata a biroului a fost depistata pozitiv cu coronavirus.

ROMANIA INTRA IN SCENARIUL TREI: Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 102

ACTUALIZARE - Trei politicieni PNL au fost confirmati cu coronavirus, sambata, numarul imbolnavirilor ajungand la 102. Este vorba despre un deputat, primarul municipiului Deva si un administrator public, care au participat la aceeasi sedinta cu Vergil Chitac, confirmat anterior. Romania intra in scenariul trei. --- * ACTUALIZARE - inca doua cazuri confirmate cu coronavirus - doi soti din Constanta. Numarul total al celor infectati a ajuns la 99.

ROMANIA INTRA IN SCENARIUL TREI: Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 109

ACTUALIZARE - Bilantul cazurilor ajunge la 109. Este vorba despre un barbat de 55 de ani din Timisoara aflat in carantina. --- * ACTUALIZARE - Numarul total al celor infectati ajunge la 108, inca sase cazuri fiind confirmate sambata seara. --- * ACTUALIZARE - Trei politicieni PNL au fost confirmati cu coronavirus, sambata, numarul imbolnavirilor ajungand la 102. Este vorba despre un deputat, primarul municipiului Deva si un administrator public, care au participat la aceeasi sedinta cu Vergil Chitac, confirmat anterior. Romania intra in scenariul trei.

ROMANIA INTRA IN SCENARIUL TREI: Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 113

ACTUALIZARE - Alte patru noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, sambata seara, pacientul 110 fiind un barbat care a intrat in contact cu senatorul Vergil Chitac. Numarul imbolnavirilor a ajuns la 113. --- *ACTUALIZARE - Bilantul cazurilor ajunge la 109. Este vorba despre un barbat de 55 de ani din Timisoara aflat in carantina. --- * ACTUALIZARE - Numarul total al celor infectati ajunge la 108, inca sase cazuri fiind confirmate sambata seara. --- * ACTUALIZARE - Trei politicieni PNL au fost confirmati cu coronavirus, sambata, numarul imbolnavirilor ajungand la 102. Este vorba despre un deputat, primarul municipiului Deva si un administrator public, care au participat la aceeasi sedinta cu Vergil Chitac, confirmat anterior. Romania intra in scenariul trei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )