Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul deputatilor UDMR: Guvernul Orban se comporta de parca in Parlament ar avea peste 50%

Adevărul Adevărul,
Liderul deputatilor UDMR: Guvernul Orban se comporta de parca in Parlament ar avea peste 50%

Liderul deputatilor UDMR Attila Korodi afirma, la RFI, ca daca Executivul pica la motiunea de cenzura, se poate ajunge la un vid decizional. El acuza pe de alta parte Guvernul Orban ca se comporta de parca in Parlament ar avea peste 50%. Parlamentarul precizeaza ca UDMR va decide luni la ora 12 cum va vota motiunea de cenzura, iar decizia va fi anuntata la ora 14, cand incepe sedinta Parlamentului. continuă pe Adevărul

ATTILA KORODI, LIDERUL DEPUTATILOR UDMR: Avem un Guvern care in foarte multe momente ia decizii pripite sau are multe sincope in procedurile decizionale

Liderul deputatilor UDMR Attila Korodi afirma, la RFI, ca daca Executivul pica la motiunea de cenzura, se poate ajunge la un vid decizional.

ATTILA KORODI, LIDERUL DEPUTATILOR UDMR: Avem un Guvern care in multe momente ia decizii pripite sau are multe sincope in procedurile decizionale

Liderul deputatilor UDMR Attila Korodi afirma, la RFI, ca daca Executivul pica la motiunea de cenzura, se poate ajunge la un vid decizional.

Korodi: Daca Guvernul Orban pica la motiunea de cenzura, putem ajunge la un vid decizional

Daca Executivul pica la motiunea de cenzura, se poate ajunge la un vid decizional, spune la RFI deputatul UDMR Attila Korodi. El acuza pe de alta parte Guvernul Orban ca se comporta de parca in Parlament ar avea peste 50%.

Motiunea de cenzura a PSD, esec total. Guvernul Orban ramane. Ce s-a intamplat, de fapt

Astazi ar fi trebuit sa fie o zi cu o victorie clara pentru semnatarii Motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, dar lucrurile au luat un traseu neasteptat pentru toti cei implicati in acest demers politic. Motiunea de cenzura a PSD, esec total, Guvernul Orban ramane Pentru a se putea dezbate Motiunea de cenzura, depusa de .

Alexandru Petrescu (PSD): Guvernul Orban incalca dreptul fundamental la educatie

Alexandru Petrescu PSD), fost ministru al Economiei, acuza Guvernul Orban, intr-o postare pe Facebook, ca incalca dreptul fundamental la educatie a copiilor din Romania prin excluziune digitala.

CORNELIU STEFAN, DEPUTATUL PSD DAMBOVITA: Guvernul Orban va pleca pe 31 august

Deputatul PSD Dambovita Corneliu Stefan a declarat astazi, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca Guvernul Orban va pleca prin motiunea de cenzura, iar social-democratii vor propune un guvern competent, de specialisti.

Ziua Z pentru Guvernul Orban. Ce se intampla daca motiunea de cenzura este adoptata sau respinsa

Motiunea de cenzura initiata de PSD impotriva Guvernului Orban este citita, dezbatuta si votata, astazi, in plenul Parlamentului Romaniei. Antena 3 va urmari si va transmite pe tot parcursul zilei acest eveniment important. Jurnalistii postrului nostru de televiziune vor fi prezenti atat in Parlament, cat si in mijlocul oamenilor pentru a va transmite cele mai noi informatii.

Marcel Ciolacu, mesaj inainte de motiunea de cenzura: Guvernul Orban trebuie sa plece!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a transmis un mesaj pentru partenerii din Parlament, dar si pentru parlamentarii PSD, cu o zi inainte de votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, printr-o postare pe Facebook.

Surse: PSD are suficiente voturi pentru a tranti Guvernul Orban, dar motiunea pica

PSD si partenerii din Parlament ALDE, ProRomania si PPUSL) strang in acest moment 234 de voturi, cu unul peste limita majoritatii. Plus inca cinci voturi cel putin) de la deputatii minoritatilor nationale fideli PSD. insa, in ciuda aritmeticii parlamentare, motiunea nu va trece, sustin surse din conducerea PSD pentru Adevarul.

Marcel Ciolacu explica de ce vrea plecat Guvernul Orban, cu adevarat

Liderul PSD este in centrul atentie astazi, intrucat, dupa ora 14. 00, are loc votul pentru motiunea de cenzura, o actiune initiata de social-democrati. Ciolacu spune ca Romania se.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )