Libnet.ro
UNICEF

05:15

CORNELIU STEFAN, DEPUTATUL PSD DAMBOVITA: Guvernul Orban va pleca pe 31 august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CORNELIU STEFAN, DEPUTATUL PSD DAMBOVITA: Guvernul Orban va pleca pe 31 august

Deputatul PSD Dambovita Corneliu Stefan a declarat astazi, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca Guvernul Orban va pleca prin motiunea de cenzura, iar social-democratii vor propune un guvern competent, de specialisti. continuă pe Ziarul Bursa

Cate voturi a strans PSD pentru motiunea de cenzura. Guvernul Orban atarna de un fir de ata

PSD - impreuna cu satelitii ALDE, ProRomania si PPUSL - numara 232 de voturi, cu unul singur sub limita majoritatii. in cazul in care nimeni din tabara PSD nu va trada, votul care va inclina decisiv balanta ar putea veni de la minoritatile nationale sau de la parlamentarii neafiliati. Pe de alta parte, surse politice sustin pentru Adevarul ca PNL negociaza cu mai multi parlamentari PSD salvarea Guvernului Orban.

Razboi intre PNL si PSD. Ministru din Guvernul Orban: Aladine, chiar iti bati joc de mehedinteni? Vrei sa ii ucizi?

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, il acuza pe seful PSD Mehedinti, Aladin Georgescu, de faptul ca a ales sa faca o numire controversata in functia de manager al Spitalului Judetean.

Votul pe motiunea de cenzura va avea loc luni, 31 august. Ciolacu: Guvernul Orban trebuie sa plece

Votul asupra motiunii de cenzura va avea loc lunea viitoare, pe 31 august, a anuntat miercuri liderul PSD Marcel Ciolacu. Guvernul Orban trebuie sa plece, a adaugat acesta.

PSD, despre Guvernul Orban: Trebuie sa trimitem acasa acest guvern-dezastru

Partidul Social Democrat aduce noi acuzatii la adresa actualului Executiv. PNL n-a fost in stare decat sa conteste TOATE legile pe care le-am votat in Parlament pentru despagubirea rapida a fermierilor. Iar acum trag de timp si promit tot felul de lucruri in speranta ca ii vor mai minti pana dupa alegeri, acuza PSD.

Orasul unde Guvernul Orban pregateste investitii anul acesta. Printre proiecte se afla si constructia unui aeroport

Guvernul va aloca, in acest an, inca 25 de milioane din Fondul de rezerva pentru constructia Aeroportului International Brasov. Un alt proiect tot din zona Brasovului care va fi finatat de Guvern este proiectul de reabilitare si modernizare a drumului Valea Doftanei Bradet, care sa faca legatura intre Ploiesti si Brasov pana va fi gata Autostrada Comarnic Brasov.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )