Libnet.ro
UNICEF

20:00

LIDERUL MONDIAL si-a gasit antrenor! Cine este renumitul antrenor care o pregateste pe HALEP

B1 B1,
LIDERUL MONDIAL si-a gasit antrenor! Cine este renumitul antrenor care o pregateste pe HALEP

Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, s-a intors cu forte proaspete la antrenamente, relateaza spynews. ro. Regina zgurii a petrecut o vacanta de neuitat in Alpii austrieci, alaturi de Darren Ca. continuă pe B1

Cine este Florian Munteanu, romanul care joaca in filmul Creed II

Florian Munteanu este fericitul boxer care joaca in cel mai nou film a lui Sylvester Stallone alaturi de Michael B. Jordan. Creed II ruleaza deja in cinematografele din toata tara.

Cine este femeia nud pe care Facebook nu vrea s-o vezi. Cum s-a ajuns la un scandal monstruos

Unul dintre marile mistere din lumea artei, care le-a creat probleme celor de la Facebook in urma cu cativa ani, a fost rezolvat. in urma cu aproximativ trei ani, o pictura celebra a secolului al XIX-lea, a fost subiectul unui proces ce implica Facebook si un tribunal din Franta. in 2015, un profesor francez a [] .

VIDEO Simona Halep, cetatean de onoare al municipiului Calarasi - Liderul mondial s-a prins n hora la finalul evenimentului

Jucatoarea Simona Halep, numarul unu mondial la tenis, a primit, miercuri, titlul de cetatean de onoare al minicipiului Calarasi.

Cine este ROMANUL care a castigat PREMIUL NOBEL in 2018? (FOTO)

Cristian Bodnar, un tanar specializat in IT, a castigat Premiul Nobel Junior 2018. Tanarul de 21 de ani este absolvent al Universitatii din Manchester. Premiul a fost castigat datorita proiectului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )