Libnet.ro
UNICEF

22:00

Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalnii, a fost retinut de politie in timpul unei manifestatii la Moscova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalnii, a fost retinut de politie in timpul unei manifestatii la Moscova

Alexei Navalnii, principalul opozant al lui Vladimir Putin, a fost retinut de politie, duminica, la scurt timp dupa ce s-a alaturat unei manifestatii la Moscova. continuă pe Ziarul Bursa

Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalnii, a fost retinut de politie in timpul unei manifestatii la Moscova

Alexei Navalnii, principalul opozant al lui Vladimir Putin, a fost retinut de politie, duminica, la scurt timp dupa ce s-a alaturat unei manifestatii la Moscova. Am fost retinut. Asta nu inseamna nimic. Veniti la Tverskaia. Nu iesiti pentru mine, ci pentru voi si pentru viitorul vostru, a scris Navalnii pe Twitter, potrivit The Moscow Times.

Politia rusa a fortat intrarea in biroul liderului opozitiei, Alexei Navalnii, in ziua in care sunt asteptate proteste ale sustinatorilor lui Navalnii in intreaga tara

Politia rusa a fortat, duminica dimineata, intrarea in biroul din Moscova al liderului opozitiei, Alexei Navalnii, motivand ca ar fi primit informatii ca in cladire ar exista o bomba, arata imagini postate online de suporterii lui Navalnii, scrie Reuters. Alexei Navalnii a lansat, la finalul lunii decembrie, un apel public pentru proteste masive in toata Rusia pe data de 28 ianuarie.

Apelul lui Alexei Navalnii de a CANDIDA la presedintie, RESPINS de Curtea Suprema din Rusia

Apelul lui Alexei Navalnii de a candida la alegerile prezidentiale a fost respinsa de Curtea Suprema din Rusia, epuizand toate posibilitatile de a contesta interdictia de a participa la.

Barbatul care si-a injunghiat mortal fosta sotie a fost retinut pentru 24 de ore

Barbatul care si-a injunghiat mortal fosta sotie, directoare a unei gradinite private din Capitala, a fost retinut pentru 24 de ore. El urmeaza sa fie prezentat sambata instantei cu propunere.

Criminalul femeii ucise in fata unei gradinite a fost retinut

Autorul crimei de la gradinita a fost retinut de politisti pentru24 de ore, iar ulterior vafi dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. Victima a fost injunghiata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )