Libnet.ro
UNICEF

06:30

Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalny, a fost eliberat din nchisoare

Hotnews Hotnews,
 Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalny, a fost eliberat din nchisoare

Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalny, a fost eliberat duminica din inchisoare dupa ce a servit o pedeapsa de 20 de zile pentru incalcarea legislatiei nationale privind organizarea protestelor, relateaza Reuters, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Liderul opozitiei din Rusia, Alexei Navalnii, a fost eliberat din inchisoare

Liderul opozitiei din Rusia, Alexei Navalnii, a fost eliberat din inchisoare, duminica dimineata, dupa ce, in septembrie, a primit o condamnare din cauza organizarii unor proteste neautorizate, informeaza Reuters.

Opozantul Aleksei Navalnii a fost eliberat: Acesta a fost trimis dupa gratii pentru ca a organizat manifestatii impotriva lui Vladimir Putin

Aleksei Navalnii, cel mai mare opozant al presedintelui rus Vladimir Putin, a fost eliberat din inchisoare dupa o luna si jumatate pe care a primit-o in doua condamnari succesive date pentru ca a organizat.

Liderul opozitiei din Rusia, eliberat astazi din inchisoare

Principalul opozant rus, Aleksei Navalnii, a fost eliberat astazi din inchisoare, unde s-a aflat aproximativ o luna si jumatate, dupa doua condamnari succesive pentru organizarea de manifestatii anti-Kremlin, noteaza Agerpres.

VIDEO Pastorul american eliberat din Turcia a fost primit la Casa Alba. L-a binecuvantat in genunchi pe Trump

La putin timp dupa ce a fost eliberat din arestul la domiciliu din Turcia, pastorul american Andrew Brunson s-a intors in SUA. Ieri a fost primit de presedintele Donald Trump, care l-a invitat in Biroul Oval de la Casa Alba. Ca multumire pentru eforturile presedintelui american in cazul sau, pastorul l-a binecuvantat pe cel mai puternic om din lume.

LOVITURA in justitie! A fost eliberat in urma cu putin timp! DETALII DE ULTIMA ORA

O instanta din Turcia a hotarat vineri eliberearea pastorului american Andrew Brunson din arest la domiciliu. Andrew Brunson a fost arestat in ancheta privind tentativa de lovitura de stat care a avut loc in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )