Libnet.ro
UNICEF

13:01

Donald Trump, dupa atacul din Siria: Misiune indeplinita!

Adevărul Adevărul,
Donald Trump, dupa atacul din Siria: Misiune indeplinita!

Presedintele american Donald Trump a salutat atacul de peste noapte asupra Siriei si a sustinut ca a fost executat perfect, scrie The Guardian. continuă pe Adevărul

Liderul suprem al Iranului, DEZLANTUIT dupa ATACUL din SIRIA: Au comis o CRIMA! Trebuie trasi la RASPUNDERE

Liderul suprem al Iranului, Ayatollahul Ali Khamenei a condamnat atacurile aeriene ale statelor occidentale in Siria, catalogandu-i criminali pe presedintele american, presedintele francez si prim-ministrul br.

Razboi in Siria. Seful Statului Major al SUA, anuntul momentului, dupa atacul din Siria

Loviturile efectuate de SUA, Franta si Regatul Unit impotriva programului de arme chimice al Siriei s-au incheiat, a indicat, la Washington, vineri seara ora locala, sambata dimineata - ora Romaniei),.

Donald Trump, dupa bombardarea Siriei: Misiune indeplinita. O lovitura perfect executata

Presedintele american Donald Trump a salutat sambata o lovitura perfect executata si a multumit aliatilor francez si britanic pentru misiunea indeplinita in Siria, transmit Reuters, dpa si.

Declaratie de razboi lansata de Donald Trump, pentru Rusia si Siria: Rusia, pregateste-te! Rachetele catre Siria vor veni

Declaratie de razboi lanasata de presdintele Statelor Unite ale Americii, Donlad Trump, pentru Rusia si Siria. Rusia, pregateste-te! Rachetele catre Siria vor veni. Este amenintarea fara precedent a.

Guvernul Dancila, reactie CATEGORICA dupa ofensiva din SIRIA! Declaratii de ULTIM MOMENT: Romania sustine si este solidara cu...

In contextul atacului asupra Siriei, lansat de fortele occidentale conduse de SUA, Guvernul Romaniei reitereaza condamnarea atacului chimic din 7 aprilie 2018, soldat cu victime in randul populatiei civile, in te.

Klaus Iohannis, reactie pe Twitter dupa atacul din Siria: Suntem solidari cu actiunile partenerilor nostri strategici

Presedintele Klaus Iohannnis afirma, intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, ca Romania isi reitereaza condamnarea cu privire la utilizarea armelor chimice in Siria, care nu este deloc justificata. Suntem solidari cu actiunile partenerilor nostri strategici.

DONALD TRUMP, NOU mesaj despre un potential atac in SIRIA: Ar putea avea loc foarte curand

Donald Trump socheaza din nou, la o zi dupa ce a postat un mesaj dur la adresa Rusiei si a regimului dictatorial din Siria, prin care sugera ca armata SUA este pregatita pentru o actiune militara. Printr-o.

Apel la ONU, dupa ce Donald Trump a avertizat ca rachetele SUA vor lovi Siria: Situatia scapa de sub CONTROL

Secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite, Antonio Guterres, a cerut miercuri membrilor permanenti ai Consiliului de Securitate sa evite scaparea de sub control a situatiei din Siria, informeaza.

Reactia Siriei dupa ce a fost amenintata de Donald Trump cu bombardamente

Siria a denuntat miercuri drept o escaladare periculoasa amenintarile presedintelui american Donald Trump cu lovituri aeriene asupra teritoriului sirian, potrivit agentiei de presa Sana, preluata de.

Donald Trump ameninta Rusia cu rachete frumoase, noi si inteligente

Rusia si Statele Unite ale Americii se cearta din nou pe Siria. Dupa o declaratia a unui ambasador rus, Donald Trump a spus ca are armament mai bun decat crede Rusia. Donald Trump sustine ca, daca Rusia ameninta sa doboare rachetele trase asupra Siriei, si Statele Unite pot ameninta Rusia. Pregateste-te, Rusia, ca vor veni, [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )