Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lidia Buble a aparut in platoul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani. Cum a decurs intalnirea cu fostul iubit (VIDEO)

B1 B1,
Lidia Buble a aparut in platoul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani. Cum a decurs intalnirea cu fostul iubit (VIDEO)

Lidia Buble a avut mari emotii vineri dimineata cand a venit in platoul emisiunii Neatza cu Razvansi Dani, pentru a-si promova noua piesa Cu ochii aia verzi. Artista s-a simtit intimidata. continuă pe B1

Rasturnare de situatie! Razvan Simion si Lidia Buble inca locuiesc impreuna? Cine i-a dat de gol

Razvan Simion si Lidia Buble au avut prima intalnire publica la emisiunea fostului iubit. Cei doi mai locuiesc inca impreuna? Cine i-a dat de gol si cum a trecut Lidia peste momentul care a parut putin stanjenitor? Razvan Simion si Lidia Buble mai locuiesc inca impreuna? Lidia Buble si Razvan Simion au decis sa mearga .

Lidia Buble, gest socant la Antena 1! Ce a facut in emisiune, de fata cu Razvan Simion

Lidia Buble si Razvan Simion s-au intalnit pentru prima oara dupa ce au anuntat ca s-au despartit. Cum s-au comportat cei doi la matinal si cum i-au surprins fanii? Lidia Buble si Razvan Simion, prima intalnire publica dupa despartire Au trecut luni bune de la despartirea neasteptata dintre Lidia si Razvan, iar acum cei doi .

Razvan Simion, gest superb pentru Lidia Buble. Ce a facut azi vedeta de la Antena 1

Razvan Simion si Lidia Buble s-au despartit in urma cu cateva saptamani. Cu toate acestea, se pare ca relatia dintre cei doi nu este terminata, iar gestul prezentatorului a surprins pe toata lumea. Astfel, Razvan Simion a postat ceva neasteptat pe contul sau de socializare. Razvan Simion, gest superb pentru Lidia Buble De altfel, Razvan .

EXCLUSIV Legatura stransa dintre Lidia Buble si Razvan Simion. Matinalul de la Antena 1 incaseaza bani frumosi de pe urma ei

Si-au spus adio dupa cinci ani de iubire, dar fac, in continuare, bani, unul pe spatele celuilalt. Impact. ro a aflat care este comisionul pe care Razvan Simion il percepe Lidiei Buble pentru a o impresaria. Si-au spus adio, dar sunt mereu impreuna! in urma cu o luna, Razvan Simion facea pe canalele de socializare un .

Cine este, de fapt, barbatul cu care s-a filmat acum Lidia Buble. Ea era doar in lenjerie intima

Lidia Buble, o prezenta activa in mediul online, inregistreaza si pozeaza majoritatea momentele de zi cu zi din viata sa. De aceasta data, fanii au crezut ca a filmatmai mult decat trebuia. Aceasta a publicat un video in care apare in lenjerie intima, alaturi de un barbat, lucru care a ridicat multe semne de intrebare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )