Libnet.ro
UNICEF

09:17

Lidia Fecioru, despre destinatiile din Romania cu efect terapeutic incredibil

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru, despre destinatiile din Romania cu efect terapeutic incredibil

Lidia Fecioru a vorbit in emisiunea Adevaruri ascunse, despre destinatiile turistice din Romania care au efecte terapeutice. Slanic Prahova - Slanic Prahova este cea mai veche. in saline, eu as . continuă pe Antena3

Lidia Fecioru, despre secretul fericirii. Sunt principii vechi, ca o temelie a vietii

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit la Antena 1 despre secretul fericirii si cum putem atrage dragostea in viata noastra. Reteta fericirii este ca nu trebuie sa ne iubeasca toata lumea, asa cum.

CNAIR, despre podurile din Romania: Nu sunt in pericol sa se prabuseasca

Podurile din Romania nu se afla intr-o situatie grava, iar dintre cele 4. 250 astfel de constructii aflate, in prezent, pe reteaua de Drumuri Nationale din Romania, doar 37 se afla in clasa tehnica 5, a anuntat, joi, intr-un comunicat de presa, Compania.

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru. Atunci cand ajuti oamenii sa fii foarte atent...

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, o noua pilda deosebita. Atunci cand ajuti oamenii sa fii foarte atent, pentru ca atunci cand ii ajuti prima data,.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru. Remediul uluitor pentru eliminarea pietrelor la rinichi

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse un remediuuluitor pentru eliminareapietrelor la rinichi intr-un pahar, sa o amestecam cu un 200 de grame de pielita depipota.

Despre jandarmi, gaze si sobolani - Primul Stand-up Comedy despre protestul din 10 august, pe locul 3 in Trending, pe Youtube (VIDEO)

Ramanii ii iau la misto pe jandarmi, dupa ce oamenii legii au dat explicatii halucinante despre interventia din Piata Victoriei. Primul clip stand-up comedy despre protestul din 10 august, din Capitala, a.

Noi dezvaluiri despre violentele din 10 august. Imagini care rastoarna ancheta procurorilor - VIDEO

Apar noi informatii despre protestul din 10 august. in imagini, apar indivizi care au fetele acoperite si tin in maini sticle incendiare. Viceprimarul Capitalei face acuzatii grave, spunand ca.

Cel mai mare targ de mestesugari din Romania

Peste 250 de mesteri populari din Romania si Republica Moldova vin in acest weekend la Muzeul ASTRA din Sibiu pentru a participa la a 35-a editie a Targul Creatorilor Populari din Romania, cel mai mare targ de mestesugari din Romania.

CNAIR: Podurile din Romania nu sunt intr-o situatie grava

Podurile din Romania nu se afla intr-o situatie grava, iar dintre cele 4. 250 astfel de constructii aflate, in prezent, pe reteaua de Drumuri Nationale din Romania, doar 37 se afla in clasa tehnica 5, a.

SRI: Grupari straine tintesc retele de ATM-uri din Romania si institutii guvernamentale

Oficiali ai Serviciului Roman de Informatii SRI) de la Centrul National Cyberint CNC) au precizat sambata pentru Agerpres ca grupari infractionale din strainatate tintesc destul de des banci din Romania, cel mai adesea fiind vizate sistemele.

The Guardian: Se cere interventia Uniunii Europene dupa violentele de la protestele din Romania

Autoritatilor europene li se cere sa intervina pentru apararea statului de drept din Romania dupa incidentele violente de la protestul de pe 10 august, informeaza The Guardian. intr-un articol publicat la o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )