Libnet.ro
UNICEF

14:00

Lidia Fecioru dezvaluie cea mai simpla metoda pentru detoxifierea organismului: Se ia o ceapa tocata marunt si ...

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru dezvaluie cea mai simpla metoda pentru detoxifierea organismului: Se ia o ceapa tocata marunt si ...

Pentru detoxifierea corpului se ia o ceapa tocata marunt si putin usturoi pisat. Se amesteca in cantitate egala, se pune 1 minut in apa fierbinte, apoi se pune in tifon si se lipeste i. continuă pe Antena3

Lidia Fecioru: Experienta mea de viata mi-a aratat ca nu are rost sa te razbuni. Ce trebuie sa stii despre razbunarea destinului

Oamenii cresc spiritual daca lasa destinul sa lucreze pentru ei. Planurile tale difera de cele ale Universului, a aratat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru sambata, la emisiunea Adevaruri.

Adevaruri ascunse. Lidia Fecioru si pilda zilei: Pe o stanca scria ceva. Saracii se bucurau si bogatii plangeau... Ce mesaj au vazut oamenii

Lidia Fecioru a prezentat, ca de fiecare data, in emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3, pilda zilei. Pe o stanca scria ceva. Cei saraci se bucurau, cei bogati plangeau.

Tanara care sufera de sindromul varcolacului, detinatoarea titlului de Cea mai urata fata din lume, s-a casatorit FOTO

Adolescenta care a primit titlul de Cea mai urata fata din lume, pentru ca avea fata plina de par, a dezvaluit ca s-a casatorit cu dragostea vietii ei. Aceasta si-a schimbat infatisarea, aratand lumii cum ar arata daca nu ar suferi de sindromul varcolacului.

Top 10 vacante ieftine in 2018. Care e cea mai buna perioada in care sa calatoresti

Esti deja cu gandul la vacanta? Kayak, motorul de cautare pentru bilete ieftine de avion a alcatuit o lista cu cele mai populare destinatii in 2018. Clasamentul include orasele pe care s-a inregistrat cea mai mare cautare in perioada martie 2017 -.

Volumul 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara a fost cea mai furata carte din librariile Humanitas in 2017

Volumul 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara a fost cea mai furata carte din Librariile Humanitas in 2017, urmata de intoarcere in secolul 21, de Ioana Parvulescu, Maseurul orb, de Catalin Dorian Florescu, si Solenoid, de Mircea Cartarescu, au transmis reprezentantii librariilor pentru News. ro. Hotii au preferat si carti de Ismail Kadare, Andrei Plesu, Dan C. Mihailescu.

Vremea va fi in general inchisa si vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Vezi prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi in general inchisa si vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii, exceptand Dobrogea, unde se vor semnala pe spatii restranse. Acestea vor fi sub forma de.

Pretul aurului inregistreaza cea mai lunga perioada de crestere din ultimii sase ani si jumatate

Aurul a inceput anul 2018 de pe o pozitie favorabila, fiind tranzactionat marti in crestere pentru a opta sedinta consecutiv, cea mai lunga perioada ascendenta consemnata de la jumatatea anului 2011, transmite Bloomberg, citat de news. ro.

Cum se vede din spatiu ciclonul-bomba care loveste SUA. E cea mai intensa furtuna din ultimii 40 de ani!

O furtuna extrem de puternica loveste in prezent estul Statelor Unite cu viscol extrem de puternic. Este considerata cea mai intensa furtuna din regiune din ultimii 40 de ani, conform meteorologului Eric.

Cea mai desteapta femeie din Romania a ajuns si ea la concluzia ca scopul scuza mijloacele

Joi seara ne-a facut onoarea de a ni se adresa, noua, muritorilor de rand, cea pe care cineva, un coleg critic de teatru, a socotit-o candva, pe vremea cand respectiva doamna cocheta si cu dramaturgia, a fi cea mai desteapta femeie din Romania.

Cea mai scumpa vodca din lume a fost furata. Cat valoreaza

Politia din Danemarca a declansat o ancheta dupa furtul unei sticle de vodca despre care se spune ca ar fi cea mai scumpa din lume, valorand circa 1. 3 milioane de dolari. Sticla, facuta din aur si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )