Libnet.ro
UNICEF

12:16

Pretul aurului inregistreaza cea mai lunga perioada de crestere din ultimii sase ani si jumatate

Hotnews Hotnews,
 Pretul aurului inregistreaza cea mai lunga perioada de crestere din ultimii sase ani si jumatate

Aurul a inceput anul 2018 de pe o pozitie favorabila, fiind tranzactionat marti in crestere pentru a opta sedinta consecutiv, cea mai lunga perioada ascendenta consemnata de la jumatatea anului 2011, transmite Bloomberg, citat de news. ro. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO Alba Iulia in 1993, un oras care incerca sa se desparta de lunga perioada comunista

Alba Iulia era in anul 1993 un oras, resedinta de judet, care incerca sa isi gaseasca propriul drum dupa lunga perioada cenusie a regimului comunist.

Volumul 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara a fost cea mai furata carte din librariile Humanitas in 2017

Volumul 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara a fost cea mai furata carte din Librariile Humanitas in 2017, urmata de intoarcere in secolul 21, de Ioana Parvulescu, Maseurul orb, de Catalin Dorian Florescu, si Solenoid, de Mircea Cartarescu, au transmis reprezentantii librariilor pentru News. ro. Hotii au preferat si carti de Ismail Kadare, Andrei Plesu, Dan C. Mihailescu.

Scriitorii preferati de hoti. Cea mai furata carte din librarii in 2017

Desi romanul nu prea mai citeste in ultima vreme, totusi, mai gasim si hoti care iubesc cultura. Volumul 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara a fost cea mai furata carte din Li.

SCRIITORII PREFERATI de hotii romani. Iata care este CEA MAI FURATA CARTE din librarii in 2017! NIMENI nu se astepta la asta

Desi romanul nu prea mai citeste in ultima vreme, totusi, mai gasim si hoti care iubesc cultura. Volumul 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara a fost cea mai furata carte din Li.

Vremea va fi in general inchisa si vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Vezi prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi in general inchisa si vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii, exceptand Dobrogea, unde se vor semnala pe spatii restranse. Acestea vor fi sub forma de.

Cea mai longeviva persoana din Ialoveni a implinit 110 ani

Maria Rata, cea mai longeviva persoana din orasul Ialoveni, a implinit 110 ani. Femeia s-a nascut la 1 ianuarie 1908. Biografia ei se intersecteaza cu evenimentele unui intreg secol. in timpul vietii sale au avut loc doua razboaie mondiale, foamete, deportari, colectivizare, s-au dezvoltat rapid noile tehnologii.

Prognoza pentru a doua zi din an: vreme inchisa si vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in general inchisa si vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii, incepand de marti, exceptand Dobrogea, unde se vor semnala pe spatii restranse. Va ploua inclusiv la Bucuresti.

Bulgaria, cea mai saraca membra a Uniunii Europene, preia, de astazi, presedintia Consiliului UE

Bulgaria, cea mai saraca membra a Uniunii Europene, criticata din cauza ineficientei sale in fata coruptiei endemice, va prelua in premiera, incepand de astazi, 1 ianuarie 2018, presedintia Consiliului UE, potrivit news. ro. Bulgaria - care a intrat in Uniunea Europeana in 2007 - aspira sa arunce punti intre Estul si Vestul Europei, intre Turcia si Bruxelles, cu scopul de a forja compromisuri in mai multe dosare fierbinti, inclusiv in politica migratiei.

Bulgaria, cea mai saraca membra a Uniunii Europene, preia, de astazi, presedintia Consiliului UE

Bulgaria, cea mai saraca membra a Uniunii Europene, criticata din cauza ineficientei sale in fata coruptiei endemice, va prelua in premiera, incepand de astazi, 1 ianuarie 2018, presedintia Consiliului UE.

CARTEA RECORDURILOR: Cea mai mica felicitare de Sarbatori din lume (FOTO)

Ce mai fac oamenii de stiinta cand se plictisesc? De pilda, carti postale. Cea mai mica felicitare de Sarbatori din lume a fost confectionata de cercetatorii din Marea Britanie, care spun ca 200 de mi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )