Libnet.ro
UNICEF

07:15

Se intampla acum pentru toti cei cu masini pe motorina si benzina. Anuntul ingrijorator legat de preturile la pompa

Playtech Playtech,
Se intampla acum pentru toti cei cu masini pe motorina si benzina. Anuntul ingrijorator legat de preturile la pompa

Daca ai o masina pe benzina sau motorina, sigur te intereseaza ce se intampla cu preturile la pompa. Si vestile nu sunt chiar dintre cele mai bune. in urma cu cateva zile, OPEC a. continuă pe Playtech

RCS RDS a facut anuntul: ce ofera gratuit pentru toti clientii lor

RCS & RDS a facut anuntul cu ce ofera gratuit pentru toti clientii. RCS & RDS a luat o decizie de ultima ora pe care a anuntat-o pentru clientii din toata Romania. Vedeti un pic mai jos ce ofera gratuit imediat pentru toti cei care sunt interesati. RCS & RDS a facut anuntul asteptat de .

Schimbarea WhatsApp pentru toti utilizatorii. Ce vei putea face acum

WhatsApp vine cu o noua surpriza pentru utilizatorii aplicatiei. Reprezentantii Facebook au anuntat ca utilizatorii aplicatiei de mesagerie vor putea efectua achizitii de bunuri si servicii din interiorul aplicatiei. Ce vor putea face acum utilizatorii WhatsApp in felul acesta, WhatsApp va permite companiilor sa isi vanda produsele in interiorul aplicatiei, prin intermediul Facebook Shops, un .

Vesti bune pentru toti romanii care au datorii. Decizia de ultima ora luata de Guvern

In aceste momente de pandemie si criza economica sunt multi romani cu datorii mari la banci, prin credite bancare. Cele mai recente informatii anunta o decizie luata de Guvernul Orban in sedinta de ieri cu privire la aceasta situatie. Este vorba de reesalonarea unor credite si rate bancare. Guvernul a aprobat reesalonarea datoriilor Guvernunl Orban .

Veste proasta pentru soferii de masini second hand. Ce s-a cerut acum

Mirosul gazelor de esapament este neplacut si nesanatos. Gazele sunt cunoscute pentru ca afecteaza fericirea, inteligenta si bunastarea generala a omului. Milioane de oameni din intreaga lume sunt nevoiti sa respire in fiecare zi fumuri nocive in timp ce isi desfasoara activitatea, spune ONU. Fie ca se indreapta spre munca, merg la scoala sau pur .

Secretul lui Traian Berbeceanu, stiut acum de toti romanii. De ce a descins DIICOT peste el

Secretul lui Traian Berbeceanu este stiut acum de toti romanii. S-a aflat de ce a descins DIICOT peste el in urma cu sapte ani. Actualul prefect al Bucurestiului, Traian Berbeceanu, a trait atunci cosmarul vietii lui. Traian Berbeceanu traia un cosmar acum 7 ani. Era sef al BCCO Alba, iar mascatii descindeau la locuinta lui .

Preturi uimitoare pentru toti romanii la eMAG: RCA, telefoane ieftine si nu numai

EMAG are o serie de reduceri de care sa profiti chiar de acum. Totodata, nu strica sa pui in cos si un RCA, daca te stii cu nevoi in zona asta. Altfel, electronicele si electrocasnicele.

Biden promite vaccin anti Covid gratuit pentru toti

Candidatul democrat Joe Biden a promis vineri ca vaccinul impotriva coronavirusului va fi gratuit pentru toata lumea, ca parte a planului sau national pentru pandemie, daca ar fi ales presedinte al Statelor Unite, conform Hotnews.

Dupa Trump, Biden promite si el vaccin anti Covid gratuit pentru toti daca este ales

Candidatul democrat Joe Biden a promis vineri ca vaccinul impotriva coronavirusului va fi gratuit pentru toata lumea, ca parte a planului sau national pentru pandemie, daca ar fi ales presedinte al Statelor Unite, potrivit AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )