Libnet.ro
UNICEF

15:30

Atentie, romani! O noua TAXA auto pentru toti soferii va fi aplicata curand

Playtech Playtech,
Atentie, romani! O noua TAXA auto pentru toti soferii va fi aplicata curand

In toata Europa se introduc masuri dure impotriva poluarii. Iar acolo unde nu se identifica cele mai bune solutii, guvernele se gandesc la o taxa auto pentru masinile poluante. Asta face. continuă pe Playtech

Vesti bune pentru toti soferii romani. DRPCIV a facut anuntul asteptat de cativa ani buni

In sfarsit, vesti bune pentru toti soferii romani. Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) a facut anuntul asteptat de cativa ani buni de conducatorii auto din Romania. Soferii romani, veste extraordinara de la DRPCIV Dupa ani de zile de stat la cozi interminabile, nervi si timp pierdut, Directia Regim Permise de .

Toti soferii trebuie sa afle. Cum deszapezesti masina in mai putin de un minut

Uneori, dorinta de a nu intarzia ne face sa grabim deszapezirea autovehiculului. Nu este neaparat un lucru rau, atat timp cat prin actiunile noastre nu punem in pericol caroseria masinii si nu ii incomodam pe ceilalti participanti la trafic. Cum sa deszapezesti masina in mai putin de un minut Cei care locuiesc la curte pot .

Vesti proaste pentru toti utilizatorii de Facebook. Instagram si WhatsApp, viitor nesigur

Sunt vesti proaste pentru toti utilizatorii de Facebook. Instagram si WhatsApp au un viitor nesigur, dupa ce autoritatile americane au dat in judecata Facebook si cer vanzarea Instagram si WhatsApp. SUA cere Facebook sa vanda Instagram si WhatsApp. Le-ar fi cumparat ca sa exetrmine concurenta Comisia Federala pentru Comert a Statelor Unite si o coalitie .

Kaufland minte?! Vestea zilei pentru toti clientii: ce se intampla in magazine

Vestea zilei pentru toti clientii Kaufland. Ce se intampla, de fapt, in magazine, cu aceste produse?! Retailerul german i-a depasit pe toti ceilalti giganti din domeniu. De unde provine, de fapt, carnea vanduta in Kaufland?! Desi Kaufland are o politica de a cumpara carne din productia interna, locala, iata ca ceea ce se intampla, de .

Anunt important pentru toti clientii Mega Image: compania a transmis oficial

Mega Image, reteaua de magazine pe care o vezi aproape la orice colt de bloc, a facut un anunt extrem de important pentru toti clientii sai. Mega Image e o retea de magazine detinuta de.

Atentie, soferi: urmeaza urgia din ianuarie 2021 pentru toti cei cu polite RCA

Pentru soferii din Romania, anul 2021 nu vine cu vesti bune, ba din contra. Si totul are legatura cu politele RCA. Soferii din Romania au de ce sa fie nemultumiti. Anul 2021 aduce.

Anuntul zilei de la Kaufland pentru toti clientii. Ce produse iti da magazinul gratuit

Marile lanturi de magazine pregatesc surprize speciale pentru clienti in preajma sarbatorilor. Kaufland a facut un anunt care i-a bucurat foarte mult pe toti clientii din tara. Astfel,.

WhatsApp tocmai a facut anuntul: functia surpriza pentru toti romanii si nu numai

Aplicatia de mesagerie testeaza acum functii pentru a-si imbunatati aplicatia web. Conform ultimelor rapoarte, WhatsApp testeaza posibilitatea de a efectua apeluri video si vocale din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )