Libnet.ro
UNICEF

13:30

Lidl Romania tocmai a facut anuntul: romanii primesc asa ceva gratuit. Care sunt conditiile?

Playtech Playtech,
Lidl Romania tocmai a facut anuntul: romanii primesc asa ceva gratuit. Care sunt conditiile?

Lidl Romania a venit cu o veste exceptionala pentru milioanele de romani care-i trec pragul. Compania a anuntat oficial ce se intampla din 17 august. Pe 12 august te-am informat ca, din 17. continuă pe Playtech

Lidl a facut anuntul momentului: se intampla in toate magazinele din Romania

Lidl Romania a venit cu un anunt important pentru toti clientii. Retailerul promite surprize insemnate in toate magazinele. Cu cateva zile inainte de finalul saptamanii, Lidl Romania a.

Veste magnifica pentru romanii cu credite la banca. BNR a facut anuntul

BNR a facut anuntul mult asteptat! Romanii care au credite la banca vor plati mai putini bani. Iata ce se intampla cu ratele. Anunt important pentru cei cu credite! Cei mai multi dintre romani au rate la banca. Indiferent ca au imprumutat bani pentru o casa, masina sau nevoi personale, acestia primesc o veste buna! .

Primul caz de covid al unui animal din Romania. Legendarul antrenor a facut anuntul: I-a facut doua injectii

A aparut primul caz de coronavirus din Romania la animal! Nefericitul patruped este chiar cainele celebrului fost fotbalist Cornel Dinu. Fosta glorie a fotbalului romanesc a recunoscut totul in cadrul unei interventii telefonice la o emisiune de sport. Cornel Dinu a spus ca animalul sau de companie a avut covid Asadar cainele lui Cornel Dinu .

Noua metoda de furt pe site-urile din Romania. Politia Romana a facut anuntul

Politia Romana avertizeaza ca pe site-urile care vand obiecte la mana a doua au aparut profitori care cer datele de pe card, motiv pentru care suntem indemnati sa fim atenti atunci cand facem astfel de tranzactii. Atentie! A aparut o noua metoda de furt Ochii mari unde arunci cu datele de pe card, isi incepe .

Ianis Hagi, lovitura crunta. Scotienii au facut anuntul

Rangers s-a impus in meciul disputat miercuri seara cu St. Johnstone, insa Ianis Hagi nu a impresionat. Internationalul roman a fost integralist in trupa alcatuita de Steven Gerrard, dar a avut o evolutie stearsa pe toata durata meciului. Ianis Hagi a primit nota 4! Ca o consecinta, publicatia Scottish Sun i-a acordat nota 4. Cea .

Care este adevarul din spatele eliminarii Spaniei de pe lista tarilor galbene. Ministrul Sanatatii a facut anuntul

In cursul dimineatii de luni, pe lista actualizata de INSP, Spania era prezenta ca fiind una dintre tarile din Zona galbena, ceea ce presupunea ca toti cei care se intorc de aici, vor fi nevoiti sa stea in carantina pentru 14 zile. in seara aceleiasi zile, dupa sedinta CNSU, autoritatile au anuntat ca Spania a .

Vesti proaste pentru mezzosoprana Maria Macsim Nicoara. Anchetatorii au facut anuntul acum

In data de 10 mai, presa relata despre drama prin care a ajuns sa treaca mezzosoprana Maria Macsim Nicoara dupa ce ar fi cazut pe scarile interioare ale vilei din comuna Aroneanu, iar soacra si sotul mezzosopranei au declarat autoritatilor ca artista a cazut pe scari. A ajuns in stare grava la spital, la aproximativ .

Tichete de 1.000 de euro de la Primaria Capitalei. Gabriela Firea a facut anuntul acum

In aceasta dimineata Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a avut un anunt important pentru bucuresteni, ce va fi supus votului in cadrul sedintei Consiliului General al Municipiului un proiect de stimulare a cetatenilor capitalei. Fara numar, 1. 000 de euro pe cap de locuitor, in Capitala Pe principiul deja cunoscut al Primarului Capitalei, cel al .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2119 seconds )