Libnet.ro
UNICEF

23:45

Liga Natiunilor: Selectionerul Irlandei de Nord nu poate conta pe patru jucatori la meciul cu Romania

Hotnews Hotnews,
 Liga Natiunilor: Selectionerul Irlandei de Nord nu poate conta pe patru jucatori la meciul cu Romania

Selectionerul Irlandei de Nord, Ian Baraclough, nu poate conta pe capitanul Steven Davis, Kyle Lafferty, Niall McGinn si Jordan Thompson la meciul cu Romania, din Liga Natiunilor, informeaza BBC. continuă pe Hotnews

Romania nu sperie nici pe cei mai slabi: Ce a declarat selectionerul Irlandei de Nord

Cu un punct luat in cinci partide, Irlanda de Nord e ciuca batailor in Liga B a Natiunilor, grupa 1. Chiar si asa, nu e descurajata de perspectiva intalnirii de miercuri cu nationala lui Radoi.

Norvegia vrea sa termine Liga Natiunilor pe teren. Alti jucatori, un nou selectioner

Nordicii sunt hotarati sa se prezinte la meciul cu Austria de miercuri seara, ultimul din Liga Natiunilor.

Tupeu maxim pentru norvegieni! Cum vor sa castige la masa verde partida cu Romania, din Liga Natiunilor, si ce zice UEFA

Partida Romania Norvegia, din etapa a 5-a a Ligii Natiunilor, a fost anulata sambata seara de UEFA. Ar fi trebuit sa se dispute duminica seara, de la ora 21:45, pe Arena Nationala. Dar delegatia Norvegiei nu a mai putut ajunge la Bucuresti, dupa ce i s-a interzis deplasarea de catre autoritatile de la Oslo.

VIDEO Franta, victorie in derbiul cu Portugalia - Rezultatele zilei in Liga Natiunilor

Selectionata Frantei, campioana mondiala en-titre, a invins echipa Portugalia, campioana europeana, cu scorul de 1-0, sambata seara, in deplasare, in Liga Natiunilor la fotbal, succes care ii asigura calificarea la turneul final.

Partida Romaniei cu Norvegia in Liga Natiunilor, aproape de o amanare. Nationala nordica nu are permisiunea sa iasa din tara, in contextul crizei COVID-19

Selectionata nationala de fotbal a Romaniei trebuia sa infrunte Norvegia, duminica seara, in Liga Natiunilor, dar partida are sanse foarte mari sa fie amanata, in conditiile in care, potrivit.

Atentie tricolori! Austria a castigat greu in fata Irlandei de Nord

Austria a revenit de la 0-1 si a castigat cu doua goluri pe final de meci in fata Irlandei de Nord, duminica seara, in penultima etapa din Liga Natiunilor.

Liga Natiunilor: FRF anunta: Meciul dintre Romania si Norvegia nu se va mai disputa

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, sambata seara, ca meciul primei reprezentative cu Norvegia, care era programat duminica, in grupele Ligii Natiunilor, nu se va mai disputa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2292 seconds )