Libnet.ro
UNICEF

16:00

Partida Romaniei cu Norvegia in Liga Natiunilor, aproape de o amanare. Nationala nordica nu are permisiunea sa iasa din tara, in contextul crizei COVID-19

B1 B1,
Partida Romaniei cu Norvegia in Liga Natiunilor, aproape de o amanare. Nationala nordica nu are permisiunea sa iasa din tara, in contextul crizei COVID-19

Selectionata nationala de fotbal a Romaniei trebuia sa infrunte Norvegia, duminica seara, in Liga Natiunilor, dar partida are sanse foarte mari sa fie amanata, in conditiile in care, potrivit. continuă pe B1

Meciul Romania - Norvegia nu se mai disputa

FRF a anuntat, sambata seara tarziu, ca partida cu Norvegia programata duminica in Liga Natiunilor nu va mai avea loc din cauza pandemiei de coronavirus.

Romania Belarus. Incalzirea inaintea ultimelor meciuri din Liga Natiunilor

Nationala Romaniei isi face incalzirea pentru ultimele doua meciuri din Liga Natiunilor in amicalul de miercuri seara cu Belarus.

Stoichita face calculele inaintea ultimelor doua meciuri din Liga Natiunilor: Un egal si o victorie

Romania a invins Belarus, cu 5-3, intr-un amical disputat inaintea ultimelor doua meciuri din Liga Natiunilor. Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF, face calculele inaintea ultimelor partide oficiale din 2020.

Romania vs Belarus - Ultima repetitie inainte de duelul cu Norvegia

Mirel Radoi va incerca sa faca ultimele reglaje inainte de duelul cu Norvegia, tricolorii duelandu-se miercuri, intr-un meci amical, cu nationala Belarusului. Confruntarea va avea loc la Ploiesti, pe Ilie Oana, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro si in direct pe ProX de la ora 19:00.

Liga Natiunilor: FRF anunta: Meciul dintre Romania si Norvegia nu se va mai disputa

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, sambata seara, ca meciul primei reprezentative cu Norvegia, care era programat duminica, in grupele Ligii Natiunilor, nu se va mai disputa.

Caz de coronavirus in nationala Norvegiei

S-a dat alarma in randul echipei care va intalni Romania, duminica, in penultima etapa din Liga Natiunilor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )