Libnet.ro
UNICEF

19:00

Norvegia vrea sa termine Liga Natiunilor pe teren. Alti jucatori, un nou selectioner

Online Sport Online Sport,
Norvegia vrea sa termine Liga Natiunilor pe teren. Alti jucatori, un nou selectioner

Nordicii sunt hotarati sa se prezinte la meciul cu Austria de miercuri seara, ultimul din Liga Natiunilor. continuă pe Online Sport

Ce spune regulamentul UEFA dupa ce meciul Romania vs Norvegia a fost anulat - Variantele luate in calcul

Meciul Romania vs Norvegia din Liga Natiunilor a fost anulat, iar UEFA explica in regulamentele sale ce se va intampla cu rezultatul acestei partide. Nordicii nu au mai facut deplasarea la Bucuresti, iar UEFA Control, Etichs and Disciplinary Body va lua in curand o decizie.

Partida Romaniei cu Norvegia in Liga Natiunilor, aproape de o amanare. Nationala nordica nu are permisiunea sa iasa din tara, in contextul crizei COVID-19

Selectionata nationala de fotbal a Romaniei trebuia sa infrunte Norvegia, duminica seara, in Liga Natiunilor, dar partida are sanse foarte mari sa fie amanata, in conditiile in care, potrivit.

Tupeu maxim pentru norvegieni! Cum vor sa castige la masa verde partida cu Romania, din Liga Natiunilor, si ce zice UEFA

Partida Romania Norvegia, din etapa a 5-a a Ligii Natiunilor, a fost anulata sambata seara de UEFA. Ar fi trebuit sa se dispute duminica seara, de la ora 21:45, pe Arena Nationala. Dar delegatia Norvegiei nu a mai putut ajunge la Bucuresti, dupa ce i s-a interzis deplasarea de catre autoritatile de la Oslo.

VIDEO Franta, victorie in derbiul cu Portugalia - Rezultatele zilei in Liga Natiunilor

Selectionata Frantei, campioana mondiala en-titre, a invins echipa Portugalia, campioana europeana, cu scorul de 1-0, sambata seara, in deplasare, in Liga Natiunilor la fotbal, succes care ii asigura calificarea la turneul final.

Liga Natiunilor: FRF anunta: Meciul dintre Romania si Norvegia nu se va mai disputa

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, sambata seara, ca meciul primei reprezentative cu Norvegia, care era programat duminica, in grupele Ligii Natiunilor, nu se va mai disputa.

Ce spune Mihai Stoichita dupa ce Romania vs Norvegia nu va mai avea loc

Directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal a vorbit despre anularea meciului dintre Romania si Norvegia din Liga Natiunilor. Mihai Stoichita considera ca pentru tricolori varianta cea mai buna era aceea de a juca impotriva celor care i-au invins cu 4-0 acum doar cateva saptamani.

Meciul Romania - Norvegia nu se mai disputa

FRF a anuntat, sambata seara tarziu, ca partida cu Norvegia programata duminica in Liga Natiunilor nu va mai avea loc din cauza pandemiei de coronavirus.

Norvegienii au gasit 18 jucatori pentru meciul cu Austria

Federatia de la Oslo a apelat la jucatori care evolueaza exclusiv in afara Norvegiei si care nu au facut parte din lotul convocat initial pentru ultimele partide din Liga Natiunilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4265 seconds )