Libnet.ro
UNICEF

21:45

Liliane Bettencourt, mostenitoarea L'Oreal si cea mai bogata femeie din lume, a incetat din viata la varsta de 94 de ani

Hotnews Hotnews,
 Liliane Bettencourt, mostenitoarea L

Liliane Bettencourt, celebra mostenitoare si proprietara a grupului L'Oreal, a incetat din viata, joi, la varsta de 94 de ani. Anuntul a fost facut, joi, de fiica lui Bettencourt, Francoise Bettencourt Mayers. In acest moment dureros pentru noi as vrea sa reiterez, in numele familiei noastre, daruirea noastra totala si loialitatea fata de L'Oreal, a precizat Bettencourt Meyers intr-un comunicat remis New York Times. continuă pe Hotnews

Liliane Bettencourt, proprietara companiei LOreal si cea mai bogata femeie din lume, a murit

Liliane Bettencourt, principalul actionar al companiei LOreal, a decedat, joi, la varsta de 94 de ani, scrie euronews. com. Liliane a fost cea mai bogata femeie din lume, cu o avere de peste 37.

A murit cea mai bogata femeie din lume

Liliane Bettencourt, cea mai bogata femeie din lume, a incetat din viata. Aceasta a fost mostenitoarea unui cunoscut grup de cosmetice. Liliane Bettencourt, care avea 94 de ani, a decedat in noaptea.

Liliane Bettencourt, proprietara grupului LOreal, a murit la 94 de ani. Era cea mai bogata femeie din lume

Liliane Bettencourt, celebra mostenitoare si proprietara a grupului LOreal, a incetat din viata, joi, la varsta de 94 de ani, a anuntat fiica acesteia, Francoise Bettencourt.

Cea mai bogata femeie din lume a murit la varsta de 94 de ani

Liliane Bettencourt, celebra mostenitoare si proprietara a grupului LOreal, a incetat din viata, joi, la varsta de 94 de ani, a anuntat fiica acesteia, Francoise Bettencourt.

Proprietara companiei LOreal, Liliane Bettencourt, a murit la varsta de 94 de ani

Cea mai bogata femeie din lum, Liliane Bettencourt, principalul actionar al companiei LOreal, a decedat, joi, la varsta de 94 de ani, relateaza publicatiile Le Monde si Le Figaro.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii, dezvaluie: Colegelor le e frica de mine. Nu sunt cea mai placuta persoana!

Cristina Neagu, de trei ori cea mai buna handbalista a lumii, in 2010, 2015 si 2016, a venit in aceasta vara la CSM Bucuresti.

Ajutoare financiare de la Guvern. Maramuresul a primit cea mai mare suma pentru despagubiri

Peste 36 de milioane lei au fost alocate de guvern pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse de furtuni, printr-o hotarare adoptata in sedinta de ieri, 21 septembrie. Judetul Maramures a primit cea mai mare suma, potrivit cifrelor furnizate de Institutia Prefectului Maramures. Celelate judete, insa, au primit suplimentari ale sumelor de la bugetul MAI.

Tudorel Toader: Sper ca MCV-ul sa fie ridicat in 2019. Fiecare dintre cele 12 recomandari sunt n cea mai mare parte ndeplinite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca spera ca pana in 2019, cand Romania va detine presedintia Consiliului Uniunii Europene, MCV-ul sa fie ridicat, pentru ca fiecare dintre cele 12 recomandari sunt in cea mai mare parte indeplinite, relateaza Agerpres.

ANM: Cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7; averse si vreme rece in cea mai pare parte a tarii pana sambata la ora 21.00

ANM a emis o atentionare de cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7 de vineri de la ora 15:00 pana sambata la ora 10:00. De asemenea, pentru cea mai mare parte a tarii sunt anuntate averse torentiale, racire a vremii si.

Rom Waste Solutions - cea mai mare si mai moderna statie de tratare si sortare automata a deseurilor municipale din Europa de Est

Bucurestiul are, incepand de astazi, cea mai mare si mai moderna statie de tratare si sortare automata a deseurilor municipale din Europa de Est. Investitia, care se ridica la 10 milioane de euro, v.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )