Libnet.ro
UNICEF

11:15

Lipsa totala de respect din partea PSD-ALDE pentru revendicarile medicilor de familie va declansa un val de nemultumiri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lipsa totala de respect din partea PSD-ALDE pentru revendicarile medicilor de familie va declansa un val de nemultumiri

Presedintele Comisiei de sanatate a PNL, Cristian Radulescu, a avertizat guvernarea PSD-ALDE ca lipsa totala de respect din partea acesteia pentru revendicarile medicilor de familie va declansa, in cateva zile, un val de nemultumiri sociale fara precedent, precizand ca cei afectati sunt chiar cetatenii care au mai multa nevoie de buna functionare a mecanismelor statului, si anume bolnavii, persoanele in varsta, cu handicap, gravidele, copiii, potrivit unui comunicat de presa remis Redatiei. continuă pe Ziarul Bursa

Emil Boc: Nu am beneficiat de tratament preferential din partea medicului Lucan. Contractul pentru clinica a fost aprobat inainte sa fiu primar

Emil Boc a reactionat miercuri la acuzatiile lansate de deputatul USR Emanuel Ungureanu, declarand pentru postul Digi24 ca nu a beneficiat de tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan, iar contractul pentru clinica a fost aprobat inainte ca el sa fie primar al Clujului.

Nu am beneficiat de tratament preferential din partea medicului Lucan

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, reactioneaza la acuzatiile lansate de deputatul USR Emanuel Ungureanu si spune ca nu a beneficiat de tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan, iar contractul de cesiune pentru constructia clinicii acestuia a fost incheiat inainte ca el sa fie primar al Clujului.

Mii de romani s-au adunat in pietele din centrul oraselor pentru a sarbatori trecerea in 2018

Mii de romani s-au adunat in pietele din centrul oraselor pentru a sarbatori trecerea in anul 2018, asistand la concerte si la focul de artificii pregatit pentru miezul noptii, relateaza News. ro.

Avertisment dur din partea specialistilor: Putem avea 20 de seisme majore

Doi cercetatori americani, Roger Bilham de la Universitatea Colorado din Boulder si Rebecca Bendick de la Universitatea Montana din Missoula, au studiat cutremurele de peste 7 pe scara Richter care au avut loc.

Masurile luate de autoritatile din New York pentru prevenirea atacurilor teroriste

Aproximativ 50 de milioane de dolari vor investi autoritatile pentru a-i proteja pe locuitori de atacurile teroriste. Vor fi instalati 1. 500 de stalpi metalici in cele mai populate zone ale.

Radu Tudor, mesaj din varful muntelui pentru 2018

Radu Tudor a ajuns in ultima zi din 2017 in cel mai inalt punct al Muntilor Postavarul, pe Varful Postavarul, la 1799 de metri altitudine. De acolo a transmis urarile sale pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )