Libnet.ro
UNICEF

13:15

De ce lipsit Victor Ponta de la Comitetului Executiv al PSD

România Liberă România Liberă,
De ce lipsit Victor Ponta de la Comitetului Executiv al PSD

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat,vineri, ca premierul Ponta l-a sunat si l-a intrebat daca e vreo problema daca poate lipsi de la Comitetul Executiv doarece trebuie sa plece din Bucuresti. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea si-a anuntat favoritul pentru functia de presedinte executiv al PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a spus, sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca el il va vota pe Valeriu Zgonea pentru functia de presedinte executiv al partidului.

Liviu Dragnea a fost ales presedinte al PSD cu 97%

Premierul Victor Ponta a spus ieri ca este atributul presedintelui PSD sa-si contureze echipa cu care lucreaza, adaugand ca orice decizie va fi aprobata in Comitetul Executiv, inclusiv varianta unei echipe cu patru prim-vicepresedinti, este una foarte buna.

Liviu Dragnea: Au fost validate candidaturile pentru congresul de duminica

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat, vineri, ca membrii Comitetului Executiv National au validat candidaturile pentru functiile de presedinte executiv si vicepresedinti ai partidului, care vor fi alesi la congresului de duminica.

Liviu Dragnea nu vrea sa fie premier

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca nu isi doreste sa se intoarca in Guvernu sub nicio forma si ca nu isi doreste sa fie premier nici acum, nici in 2016.

Un acord preventiv cu FMI pentru urmatorii doi ani nu poate sa ne aduca decat avantaje

Presedintele PSD Liviu Dragnea a precizat, ieri, in Parlament, referitor la discutiile tehnice intre Guvern si FMI, ca un acord de tip preventiv este necesar pentru ca va aduce avantaje in urmatorii doi ani.

Victor Ponta cere ANRE sa verifice facturarea in avans a consumului de gaze

Premierul Victor Ponta i-a cerut, miercuri, Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) sa verifice informatiile potrivit carora consumul de gaze este facturat in avans.

Victor Ponta: R. Moldova are nevoie acum, azi, de sprijin financiar pe care nu il poate primi din alta parte / Valeriu Strelet: Am apreciat gestul autoritatilor romana pentru ca actioneaza. Procesul a decurs cu o viteza impecabila

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, intr-o conferinta de presa comuna cu omologul sau moldovean Valeriu Strelet, ca Republica Modoldova are nevoie de ajutor financiar in acest moment, si ca Romania este singura in masura sa o ajute, amintind ca deputatii au aprobat in unanimitate Acordul privind asistenta financiara rambursabila intre Romania si Republica Moldova, in valoare de maximum 150 de milioane de euro. Premierul moldovean Valeriu Strelet a multumit guvernului si presedintelui Klaus Iohannis, aratand ca apreciaza faptul ca autoritatile romane au actionat atata de rapid sprijinind Republica Moldova.

Victor Ponta: Declaratiile belicoase ale Rusiei nu ne sperie deloc

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca declaratiile belicoase ale Rusiei nu sperie Romania ci, din contra, ii intaresc convingerea ca isi face datoria intr-o zona atat de dificila, dar importanta.

Legea salarizarii bugetarilor, victima concurentei Ponta-Dragnea

Premierul Victor Ponta a amanat proiectul de lege privind lefurile bugetarilor, preferand sa opereze modificari de salarii prin ordonante de urgente. in acest fel, Ponta ii ia fata liderului PSD, Liviu Dragnea.

Remarcabil: Victor Ponta recunoaste, dupa trei ani, lovitura de stat. Si regreta faptele

Dar mai intai de toate, putina publicitate. Doamna Bombonica Dragnea, din localitatea Alexandria, judetul Teleorman, este instructor autorizat de Theta Healing, o metoda moderna de meditatie, care permite, printre altele, gestionarea eficienta a emotiilor. Telefon: 0735X0Y0Z0, tarif normal. Pentru o viata sanatoasa, consumati zilnic fructe si legume. Acum revenim in studio.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )