Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lista actualizata a tarilor din zona galbena Persoanele care vin din SUA in Romania intra in carantina

Hotnews Hotnews,
 Lista actualizata a tarilor din zona galbena Persoanele care vin din SUA in Romania intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat vineri seara lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie masura carantinei de 14 zile asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea. Fata de lista aprobata anterior, au fost introduse Statele Unite ale Americii si Serbia. continuă pe Hotnews

Lista actualizata a tarilor pentru care se impune carantina la revenirea in Romania (CNSU)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat in sedinta de vineri, 20 noiembrie 2020, Hotararea numarul 55, prin care a fost actualizata lista tarilor si zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania.

Lista actualizata a tarilor pentru care se impune carantina la revenirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor si zonelor de risc epidemio.

Companiile din zona serviciilor de business isi vor pastra birourile, desi au trecut la telemunca. in 2021 multe vor avea un sistem de munca hibrid

Telemunca in proportie de 100%, precum si munca de la birou, au numeroase inconveniente si nu mai corespund realitatii de acum, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Business Service Leaders in Romania. Potrivit acestuia, pe termen scurt, companiile din industrie vor continua sa migreze accelerat catre conceptul de Flex Office si vor imbina munca de la distanta cu cea de la birou.

Lansarea programului de guvernare al PNL. Ministrul Agriculturii: Trebuie sa iesim din cercul vicios prin care exportam materii prime si importam produse cu valoare adaugata ridicata (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat joi seara, in cadrul evenimentului prin care PNL si-a lansat programul de guvernare, ca una dintre prioritatile liberalilor este consolidarea fermelor de familie.

Draga Olteanu Matei s-a stins din viata. Motivul pentru care actrita nu a avut copii

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in noaptea de marti spre miercuri, 18 noiembrie, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, la varsta de 87 de ani. Aceasta a fost casatorita cu Ion Matei, insa ce.

Cum i-au prins anchetatorii pe ucigasii femeii din geamantan. Elementul cheie care i-a dus pe politisti la usa criminalilor

Apar noi detalii in cazul crimei ingrozitoare de la marginealocalitatii Ghimpati, unde a fost descoperit cadavrul unei femeie care a fost incendiata. Anchetatorii au dezvaluit cum au reusit, in cele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )