Libnet.ro
UNICEF

08:45

Lista actualizata a tarilor pentru care se impune carantina la revenirea in Romania

România Liberă România Liberă,
Lista actualizata a tarilor pentru care se impune carantina la revenirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor si zonelor de risc epidemio. continuă pe România Liberă

Lista actualizata a tarilor pentru care se impune carantina la revenirea in Romania (CNSU)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat in sedinta de vineri, 20 noiembrie 2020, Hotararea numarul 55, prin care a fost actualizata lista tarilor si zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania.

CNSU a actualizat lista tarilor pentru care se impune carantina la revenirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat o noua hotarare, Hotararea 55 din 20. 2020, prin care a fost actualizata lista tarilor si zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania.

CNSU a actualizat lista tarilor pentru care se impune carantina 14 zile la venirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a actualizat, vineri, lista tarilor si a zonelor care prezinta risc epidemiologic. Astfel, persoanele care vin in Romania din aceste teritorii vor trebui.

Lista actualizata a tarilor din zona galbena Persoanele care vin din SUA in Romania intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat vineri seara lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie masura carantinei de 14 zile asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea. Fata de lista aprobata anterior, au fost introduse Statele Unite ale Americii si Serbia.

Lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune carantina la sosirea in Romania

De pe lista galbena au fost scoase tari ca Belgia, Spania sau Austria, insa au fost adaugate Statele Unite ale Americii. Persoanele care sosesc din tarile cu risc epidemiologic ridicat trebuie sa intre in carantina timp de 14 zile.

Biden spune ca nu va impune carantina nationala Nu voi opri economia, punct. Voi opri virusul

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a declarat joi ca nu va impune izolare nationala in ciuda reaparitiei pandemiei Covid-19 in Statele Unite in ultimele saptamani, potrivit AFP.

EXCLUSIV Rata de incidenta Covid in 12 localitati din Ilfov a sarit de 8 cazuri la mia de locuitori. Prefectul Judetului: inca asteptam date de la DSP. Daca incidenta ramane la fel de mare, o sa vedem unde se impune carantina

Ilfov este unul dintre judetele cel mai afectate de pandemia de COVID-19, daca analizam rata de infectare cu noul coronavirus. Potrivit ulttimelor date anuntate de catre autoritati, judetul care inconjoara.

Motivele pentru care tragedia de la Piatra Neamt se poate repeta in oricare alt spital din Romania. Si de ce cresterea numarului de paturi ATI, invocata aproape zilnic de autoritati in pandemie, este imposibila in spitalele vechi

Cazul Piatra Neamt arata ca infectiile nosocomiale care bantuie in spitalele romanesti, despre care s-a vorbit atat de insistent in ultimii ani, nu sunt nici pe departe singurul pericol care pandeste in spitalele vechi de 40, 50 de ani sau chiar de peste un secol. Daca un spital nu mai poate fi conceput acum fara tomograf, RMN, electrocautere in salile de operatie, aparate electrice pentru sustinerea functiilor vitale in sectiile ATI, instalatii de climatizare sau aer conditionat, la momentul constructiei acestor cladiri, standardele erau cu totul altele. in plus, intr-un moment in care autoritatile promit aproape zilnic cresterea numarului de paturi de Terapie Intensiva, pe fondul pandemiei de coronavirus, medicii consultati de HotNews. ro spun ca acest lucru este practic imposibil in spitalele vechi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )