Libnet.ro
UNICEF

16:45

LISTA celor 49 de tari pentru care se cere carantina la intrarea in Romania. Ce persoane sunt exceptate si cum poti iesi din izolare dupa doar 10 zile

Hotnews Hotnews,
 LISTA celor 49 de tari pentru care se cere carantina la intrarea in Romania. Ce persoane sunt exceptate si cum poti iesi din izolare dupa doar 10 zile

Lista tarilor si teritoriilor cu risc epidemiologic de coronavirus ridicat a intrat miercuri in vigoare, astfel ca cei care vin din aceste zone trebuie sa intre intr-o carantina de 14 zile la domiciliu sau intr-un alt loc pe care trebuie sa il declare. continuă pe Hotnews

Tarile pentru care se impune carantina la sosirea in Romania. Lista actualizata

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor incluse in Zona Galbena, pentru care se impune carantina 14 zile la revenirea in Romania. Printre ele se numara Israel, Spania, Cehia,.

Carantina obligatorie pentru cetatenii care vin in Romania din 49 tari

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor pentru care se aplica masur.

Locul genial din Romania, stiut de putini oameni. Este pe lista celor mai frumoase din Europa

Pe lista celor mai frumoase locuri din Europa se regaseste si unul din Romania. Topul celor mai frumoase locuri din Europa este alcatuit din 26 de locatii, iar Romania, cu cel mai frumos loc al sau, se regaseste pe locul 8. Expertii inturism au intocmit lista celor mai frumoase locuri din Europa. Romania se regaseste .

A confirmat divortul! Antrenorul rupe tacerea si spune care e motivul pentru care sotia nu il mai vrea

Raluca 38 de ani) si Walter Zenga 60 de ani) divorteaza dupa 14 ani de casnicie. Si 17 de cand s-au cunoscut. Antrenorul care a pregatit-o ultima data pe Cagliari a confirmat informatia oferita in ultimele zile de presa. Italianul spune ca ruptura s-a produs cu mai mult timp in urma si ca actele de .

Lista tarilor din zona galbena, pentru care se impune carantina de 14 zile persoanelor care sosesc in Romania

Raed Arafat, si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru au facut, luni seara, mai multe declaratii in contextul cresterii numarului de infectari zilnice de coronavirus.

Trei alesi locali din Alba inclusi de ANI pe lista celor care nu mai pot ocupa o functie publica dupa alegeri. Primarul de oras care a castigat un nou mandat

Agentia Nationala de Integritate ANI) a anuntat luni ca a transmis judecatoriilor si tribunalelor din tara lista tuturor candidatilor la alegerilor locale din 27 septembrie care au gasiti definitiv, prin decizii ale instantelor, in incompatibilitate sau conflict de interese, ceea ce inseamna ca, daca au fost realesi in functii, mandatele lor nu pot fi validate.

Nelu Tataru cere accelerarea vaccinarii copiilor: Exista o serie de boli infectioase pentru care exista solutii eficiente de prevenire. Este important sa le utilizam pentru a asigura sanatatea copiilor nostri

Ministrul Sanatatii a cerut parintilor sa colaboreze cu medicii de familie pentru a accelera vaccinarea copiilor prin Programul national de vaccinare. Nelu Tataru cere accelerarea vaccinarii.

De ce se schimba ora de doua ori pe an. Motivele pentru care a fost luata aceasta decizie

Asa cum stim cu totii, schimbarea orei se face de doua ori pe an, in lunile Martie si Octombrie. in luna Martie, atunci cand se trece la ora de vara, ceasul se da cu o ora inainte iar in luna Octombrie.

Nicusor Dan se va testa astazi pentru COVID-19. Care este motivul pentru care refuza sa se izoleze

Noul coronavirus incepe sa ia amploare si pe scena politica. La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a intrat in contact direct cu o persoana confirmata pozitiv cu COVID-19, Nicusor Dan a transmis ca va face in cursul zilei de astazi un test pentru COVID-19. De ce nu vrea primarul ales al .

Profesorul Alexandru Rafila, anunt ingrijorator. Motivul pentru care vaccinarea va fi complicata

Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza ca la nivel global de 20 de ori mai multe persoane decat cele care au fost diagnosticate s-au imbolnavit de coronavirus, declara reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila. Din punct de vedere operational, vaccinarea va fi foarte foarte complicata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )