Libnet.ro
UNICEF

18:00

Profesorul Alexandru Rafila, anunt ingrijorator. Motivul pentru care vaccinarea va fi complicata

Antena3 Antena3,
Profesorul Alexandru Rafila, anunt ingrijorator. Motivul pentru care vaccinarea va fi complicata

Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza ca la nivel global de 20 de ori mai multe persoane decat cele care au fost diagnosticate s-au imbolnavit de coronavirus, declara reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila. Din punct de vedere operational, vaccinarea va fi foarte foarte complicata. continuă pe Antena3

Nicusor Dan se va testa astazi pentru COVID-19. Care este motivul pentru care refuza sa se izoleze

Noul coronavirus incepe sa ia amploare si pe scena politica. La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a intrat in contact direct cu o persoana confirmata pozitiv cu COVID-19, Nicusor Dan a transmis ca va face in cursul zilei de astazi un test pentru COVID-19. De ce nu vrea primarul ales al .

Alexandru Rafila, despre situatia actuala din Romania: Ma astept sa fie o crestere, dar sper sa fie limitata

Alexandru Rafila, Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a catalogat situatia privind locurile disponibile in spitale pentru bolnavii de COVID-19 drept ingrijoratoare. De asemenea,.

Alexandru Rafila: Daca va continua cresterea cazurilor zilnice de COVID-19, trebuie puse in discutie mai multe scenarii

Alexandru Rafila, Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat vineri ca, in cazul in care va continua cresterea cazurilor zilnice de COVID-19, atunci trebuie puse in discutie mai multe.

Alexandru Rafila: E nevoie de o regandire rapida! Situatia este foarte serioasa

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat ca este nevoie de o regandire rapida a capacitatii de acordare a asistentei medicale si ca, mai devreme sau mai tarziu, toate spitalele ar trebui sa trateze atat pacientii cu COVID, cat si cei fara COVID.

Tarile pentru care se impune carantina la sosirea in Romania. Lista actualizata

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor incluse in Zona Galbena, pentru care se impune carantina 14 zile la revenirea in Romania. Printre ele se numara Israel, Spania, Cehia,.

Romanca pentru care s-au omorat 3 barbati. Cine este si cum arata femeia fatala

Alice Cocea, o actrita franceza de teatru si de film de origine romana, a murit in anul 1970, in Franta, la varsta de 70 de ani. Frumusetea i-a accelerat drumul in cariera, dar i-a fost si blestem. Barbatii au adulat-o si, ajungand sa o divinizeze, trei dintre ei s-au si omorat. Ulterior, a primit porecla .

Nelu Tataru cere accelerarea vaccinarii copiilor: Exista o serie de boli infectioase pentru care exista solutii eficiente de prevenire. Este important sa le utilizam pentru a asigura sanatatea copiilor nostri

Ministrul Sanatatii a cerut parintilor sa colaboreze cu medicii de familie pentru a accelera vaccinarea copiilor prin Programul national de vaccinare. Nelu Tataru cere accelerarea vaccinarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )