Libnet.ro
UNICEF

13:45

Lista celor peste 20 de judete in care masca de protectie este obligatorie si in aer liber. in Centrul Vechi din Bucuresti, masca devine obligatorie

Antena3 Antena3,
Lista celor peste 20 de judete in care masca de protectie este obligatorie si in aer liber. in Centrul Vechi din Bucuresti, masca devine obligatorie

Masca de protectie a devenit obligatorie in spatiile deschise aglomerate in mai mult de 20 de judete din Romania. Sunt exceptati de la portul mastii copiii sub varsta de 5 ani. continuă pe Antena3

Constanta: Zonele in care masca de protectie este obligatorie pe litoral, incepand de sambata

Masca devine obligatorie in zonele aglomerate din judetul Constanta, inclusiv in statiuni si in zonele de promenada, potrivit Mediafax. Masura, care vizeaza reducerea riscului de raspandire a coronavirusului, a fost stabilita de membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si se aplica de sambata, potrivit Mediafax.

DOCUMENT. Masca de protectie devine obligatorie si in aer liber, in Bucuresti. Unde trebuie sa purtati masca incepand de maine

Incepand de marti de la ora 7:00, mastile devin obligatorii in mai multe spatii exterioare din Bucuresti, astfel Capitala se alatura celor peste 20 de judete care au luat masuri asemanatoare. Mastile vor fi obligatorii in Centrul Vechi, pe peroanele garilor, in autogari, in statiile STB si in cele de taxi, precum si in piete.

CORONAVIRUS |Lista judetelor in care masca de protectie este obligatorie in spatiile publice deschise

Numarul in crestere accelerata de infectari cu coronavirus determina autoritatile din tot mai multe judete sa impuna folosirea mastii de protectie si in spatiile publice deschise. Fiecare Comitet.

Atentie! Lista zonelor de pe litoral in care masca de protectie este obligatorie, incepand de sambata!

De la 1 august, masca devine obligatorie in zonele aglomerate din judetul Constanta, inclusiv in statiuni si in zonele de promenada. Masura a fost stabilita de membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si are scopul de a reducere riscul de raspandire a coronavirusului.

Un nou judet in care masca este obligatorie in spatiile deschise

Incepand cu data de 1 august, purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie si in spatiile publice deschise din judetul Iasi. Anuntul a fost facut de Prefectura Iasi. Pana joi, in judetul Iasi au fost inregistrate 1. 430 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. in ultimele 24 de ore au fost depistati pozitiv 45 de .

Masca de protectie devine obligatorie in 16 judete, in spatii deschise aglomerate, pentru a limita raspandirea pandemiei

Masca de protectie devine obligatorie, incepand de sambata, in spatii deschise din 16 judete, masura fiind luata de Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta pentru a limita raspandirea coronavirusului.

Judetul din Romania in care masca de protectie e obligatorie aproape peste tot. Chiar si in parcuri si cimitire!

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita a stabilit, sambata, extinderea obligativitatii purtarii mastii si in alte spatii in aer liber decat piete, targuri si oboare.

Prima zi in care masca este obligatorie si in afara obiectivelor turistice de pe Valea Prahovei. Primaria Sinaia, despre spatiile deschise si intervalele orare in care trebuie purtata

Primaria Sinaia a anuntat ca sambata, 1 august, este prima zi in care purtarea mastii de protectie este obligatorie in spatiile publice deschise din oras, cum ar fi pietele, targurile, zonele de.

Lista celor 41 de tari din zona galbena. Toti calatorii care se intorc in Romania din aceste destinatii trebuie sa intre in carantina timp de 14 zile - INSP

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a actualizat lista statelor cuprinse in asa-numita zona galbena, iar toate persoanele care vin din acestea trebuie sa stea 14 zile in izolare. Lista, care intra in vigoare in 3 august, ora 0. 00, cuprinde 41 de state, printre care se numara SUA, Luxemburg si Israel.

Peste 20.000 de coronasceptici au protestat la Berlin. Demonstrantii sustin ca restrictiile le incalca drepturile si libertatile (VIDEO)

Berlin, capitala Germaniei a fost luata cu asalt de coronasceptici in acest weekend. Peste 20. 000 de manifestanti au marsaluit pe bulevardele principale nemultumiti de restrictiile impuse pentru a combate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2732 seconds )