Libnet.ro
UNICEF

10:00

Lista disparutilor din Alba: 39 de persoane, dintre care 3 minore, sunt cautate de politisti. De cand dateaza cea mai veche disparitie

Adevărul Adevărul,
Lista disparutilor din Alba: 39 de persoane, dintre care 3 minore, sunt cautate de politisti. De cand dateaza cea mai veche disparitie

Un numar de 39 de persoane sunt pe lista persoanelor disparute, intocmita la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Alba. Dintre acestea, 3 sunt fete minore. continuă pe Adevărul

O minora din Alba Iulia a plecat de acasa si nu s-a mai intors. Politia o cauta

O tanara de 17 ani din Alba Iulia este data disparuta, dupa ce a plecat de acasa in seara zilei de 31 iulie si nu a mai revenit, politistii facand apel la populatie pentru a-i sprijini in cautarea.

Atac armat intr-un supermarket din SUA. Doua persoane au fost ucise

Un atac armat a avut loc marti, intr-un supermarket din SUA. Doua persoane au fost ucise. Motivul nu este clar, transmit autoritatile. Atac armat intr-un supermarket din SUA Un atac armat s-a produs marti dimineata, intr-un supermarket din orasul Southaven din statul american Mississippi, situat la aproximativ 20 de kilometri de orasul Memphis. Autoritatile locale .

Minora de 17 ani, disparuta voluntar de la domiciliul din Alba Iulia. Persoanele care o vad sunt rugate sa sune la 112

Politistii din Alba cauta o minora care a plecat de la domiciliul sau si nu au mai revenit pana in prezent. Persoanele care detin informatii care sa ajute la gasirea acesteia sunt rugate sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la numarul de urgenta 112.

Imagini cu starea deplorabila a unei sali de sport din Alba construita cu bani europeni si inaugurata acum 3 ani

Sala de sport de la Arieseni, judetul Alba, a fost construita cu bani europeni, printr-un proiect mai amplu de aproape 19 milioane de lei, si inaugurata in urma cu 3 ani. Acum, cladirea este intr-o stare deplorabila, scrie Alba24, care publica imagini.

Barbat din Alba, retinut dupa ce si-a batut fetitele cu biciul

Un barbat din Stremt, judetul Alba, a fost retinut de politisti pentru ca si-a batut fetitele in varsta de 6, 8 si 11 ani, cu biciul. Autoritatile s-au sesizat dupa ce au vazut cele trei copile cu urme de lovituri pe aproape tot corpul: Copiii si mama se afla intr-un centru de protectie, unde vor putea sta cel putin sase luni. Barbatul era baut si le-ar fi biciuit pe fetite dupa ce a observat pete de vopsea verde pe cainele familiei.

Furie in Caracal din cauza anchetei! Motivul pentru care procurorii au intrerupt cautarile la domiciliul lui Gheorghe Dinca

Informatie de ultima ora pe SURSE: Oasele gasite la Gheorghe Dinca sunt umane si apartin unei persoane cu talie mica, subtire, posibil copil. A trecut o saptamana de la rapirea Aexandrei, iar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )