Libnet.ro
UNICEF

20:00

Lista oficiala a masurilor de relaxare care au intrat in vigoare azi, 15 iunie

B1 B1,
 Lista oficiala a masurilor de relaxare care au intrat in vigoare azi, 15 iunie

Data de 15 iunie aduce in Romania cel de-al treilea val de masuri de relaxare. Potrivit masurilor propuse de catre CNSU, incepand de astazi se numara reluarea activitatii de catre centrele comerciale,. continuă pe B1

Lista masurilor de relaxare aplicabile din 15 iunie, publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern cu masurile de relaxare care se vor aplica din 15 iunie a fost publicata, vineri seara, in Monitorul Oficial. Documentul modifica anexele 2 si 3 ale HG 394 2020 prin care a fost instituita starea de alerta.

Tarile in care romanii vor putea calatori, fara a mai fi nevoiti sa stea in izolare sau carantina la intoarcerea acasa. Lista oficiala

Comitetului National pentru Situatii de Urgenta a stabilit sambata, intr-o sedinta online, care sunt tarile in care romanii vor putea calatori, fara a mai fi nevoiti sa stea in izolare sau.

Noile masuri de relaxare care se vor aplica de luni, 15 iunie, in Romania

O noua serie de masuri de relaxare vor fi aplicate de luni pe teritoriul Romaniei, intre acestea numarandu-se deschiderea mall-urilor, cu exceptia restaurantelor, cafenelelor, locurilor de joaca, salilor de jocuri si cinematografelor situate in.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )