Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ludovic Orban deschide lista PNL la Camera Deputatilor. Florin Citu, primul la Senat

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban deschide lista PNL la Camera Deputatilor. Florin Citu, primul la Senat

PNL Bucuresti a stabilit listele electorale pentru alegerile parlamentare. Pe locurile eligibile sun. continuă pe România Liberă

Ministrul Transporturilor deschide lista PNL Salaj pentru Camera Deputatilor. Pe cine mizeaza liberalii pentru Senat

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, va deschide lista PNL pentru Camera Deputatilor, la Salaj, a decis in cursul zilei de vineri Colegiul Director Judetean al organizatiei. Pe urmatoarele locuri se situeaza.

Un patron de presa deschide lista PNL Buzau pentru Senat, la alegerile parlamentare

Jurnalistul Vlad Pufu, fondatorul Sansa Buzoiana, Focus FM si Focus TV, va deschide lista candidatilor PNL Buzau pentru Senatul Romaniei.

Vlad Pufu, fondatorul Sansa Buzoiana, Focus Fm si Focus TV, deschide lista PNL Buzau pentru Senat

Vlad Pufu, fondatorul grupului media care detine Focus TV, Focus Fm, Sansa buzoiana si SansaNews, va deschide lista candidatilor PNL Buzau pentru Senatul Romaniei. Candidatura sa va fi supusa.

Lista PNL Bucuresti pentru parlamentare: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Florin Citu si Monica Anisie, printre candidati. Raluca Turcan candideaza la Sibiu, iar Virgil Popescu la Mehedinti

Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista candidatilor PNL Bucuresti pentru Camera Deputatilor, in vreme ce ministrul Finantelor, Florin Citu, si colega sa de la.

Ministrul Transporturilor deschide lista PNL Salaj pentru Camera Deputatilor. Pe cine mizeaza liberalii pentru Senat

Organizatia Salaj a Partidului National Liberal a anuntat, vineri, numele candidatilor lansati in competitia electorala pentru alegerile parlamentare.

Oficial. Useristul Emanuel Ungureanu, primul pe lista pentru Camera Deputatilor a USR PLUS Buzau. Cine deschide lista pentru Senat

Alianta USRPLUS Buzau si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare, Emanuel Ungureanu fiind pe prima pozitie la Camera Deputatilor, iar la Senat lista fiind deschisa de presedintele PLUS Buzau, Mihai Razvan Moraru.

PMP Bucuresti a depus lista de candidati pemtru parlamentare. Liviu Negoita candideaza la Camera Deputatilor. Lista e deschisa de Eugen Tomac

Partidul Miscarea Populara a depus, sambata, la Biroul Electoral Municipal listele pentru Bucuresti cu candidatii sai la parlamentare. La Camera Deputatilor, cap de lista este presedintele PMP Eugen Tomac, in timp ce la Senat primul pe lista este Cristiaj Diaconescu. Nou intrat in PMP, fostul primar de la Sectorul 3, Liviu Negoita, se afla pe lista pentru Camera Deputatilor.

Emanuel Ungureanu, primul pe lista USR Buzau la Camera Deputatilor

Alianta USR PLUS Buzau si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare, lista la Camera Deputatilor fiind deschisa de Emanuel Ungureanu si cea de la Senat, de Mihai Razvan Moraru.

VIDEO OFICIAL Alexandru Rafila candideaza pe lista PSD la Camera Deputatilor: Nu cred ca apartenenta la un partid trebuie sa fie considerata o vina

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie si unul dintre specialistii cei mai mediatizati in perioada pandemiei, Alexandru Rafila va candida pe listele PSD Bucuresti la alegerile parlamentare, a anuntat joi presedintele Marcel Ciolacu.

Ludovic Orban isi doreste ca PNL sa obtina peste 25% din voturi, in Bucuresti, la alegerile parlamentare: Obiectivul nostru la nivel national este sa castigam alegerile

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca si-a propus ca partidul pe care il conduce sa obtina mai multe voturi la alegerile parlamentare decat la cele electorale, adicapeste 25% in Capitala la alegerile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )