Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul Transporturilor deschide lista PNL Salaj pentru Camera Deputatilor. Pe cine mizeaza liberalii pentru Senat

B1 B1,
Ministrul Transporturilor deschide lista PNL Salaj pentru Camera Deputatilor. Pe cine mizeaza liberalii pentru Senat

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, va deschide lista PNL pentru Camera Deputatilor, la Salaj, a decis in cursul zilei de vineri Colegiul Director Judetean al organizatiei. Pe urmatoarele locuri se situeaza. continuă pe B1

Ministrul Transporturilor deschide lista PNL Salaj pentru Camera Deputatilor. Pe cine mizeaza liberalii pentru Senat

Organizatia Salaj a Partidului National Liberal a anuntat, vineri, numele candidatilor lansati in competitia electorala pentru alegerile parlamentare.

Vlad Pufu, fondatorul Sansa Buzoiana, Focus Fm si Focus TV, deschide lista PNL Buzau pentru Senat

Vlad Pufu, fondatorul grupului media care detine Focus TV, Focus Fm, Sansa buzoiana si SansaNews, va deschide lista candidatilor PNL Buzau pentru Senatul Romaniei. Candidatura sa va fi supusa.

Elena Basescu deschide lista PMP Constanta pentru Camera Deputatilor, la alegerile parlamentare (VIDEO)

Fostul europarlamentar Elena Basescudeschide lista de candidati ai Partidului Miscarea Populara la Constanta. Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, joi, ca partidul a finalizat listele de candidaturi pentru.

Un patron de presa deschide lista PNL Buzau pentru Senat, la alegerile parlamentare

Jurnalistul Vlad Pufu, fondatorul Sansa Buzoiana, Focus FM si Focus TV, va deschide lista candidatilor PNL Buzau pentru Senatul Romaniei.

Emanuel Ungureanu va deschide lista USR-PLUS Buzau pentru Camera Deputatilor - surse

Deputatul USR Emanuel Ungureanu va deschide lista de candidati a Aliantei USR-PLUS Buzau pentru Camera Deputatilor, au declarat pentru HotNews. ro surse din alianta. Emanuel Ungureanu si-a anuntat saptamana aceasta plecarea din USR Cluj intr-o alta filiala USR, dupa ce Alianta USR-PLUS Cluj l-a pus abia pe pozitia 5, loc neeligibil, pe lista de candidati la alegerile parlamentare. Emanuel Ungureanu a acuzat un macel politic la alegerile interne din USR-PLUS Cluj.

Alegeri parlamentare 2020. Pe ce loc se afla Elena Basescu pe lista PMP Constanta pentru Camera Deputatilor

Elena Basescu 40 de ani) revine in politica! Fiica fostului presedinte Traian Basescu candideaza pentru un loc in Parlament, pe lista PMP Constanta. Anuntul a fost facut de organizatia judeteana, prin.

Alegeri parlamentare: Alina Gorghiu deschide lista PNL pentru Senat la Timis, Ben Oni Ardelean pe pozitia a doua la Camera Deputatilor

Liderii PNL Timis au stabilit ordinea candidaturilor pentru alegerile parlamentare, senatoarea Alina Gorghiu deschizand lista pentru Senat iar rectorul Universitatii de Vest Timisoara, Marilen Gabriel Pirtea, fiind pe prima pozitie pentru Camera Deputatilor, transmite Timisoara Online.

Alexandru Rafila va deschide lista de Bucuresti a PSD la Camera Deputatilor: Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta Ce spune despre posibilitatea ca alegerile sa fie amanate (VIDEO)

Alexandru Rafila a confirmat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca el este cel care va deschide lista de Bucuresti a PSD pentru alegerile la Camera Deputatilor. Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta, a.

Dumitru Coarna va deschide lista PSD Calarasi la alegerile pentru Camera Deputatilor: Mai ramane ca decizia finala sa fie aprobata de catre conducerea centrala

Dumitru Coarna, presedintele Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania, va deschide lista PSD Calarasi la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor,.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, invitat la interviurile HotNews.ro LIVE, miercuri de la ora 10.00

Care e de fapt autostrada pe care vor s-o finanteze americanii? Care va fi proiectul de cale ferata care va lega Constanta de Gdansk in Polonia? Ce autostrazi vom mai deschide in 2020 si ce proiecte vor fi gata anul viitor? Cand, cu ce trenuri si la ce interval vom merge de la Gara de Nord la aeroportul Otopeni? La aceste intrebari si altele va raspunde ministrul Transporturilor, Lucian Bode, miercuri de la ora 10. 00 in studioul HotNews. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )