Libnet.ro
UNICEF

13:00

Lista cu sfaturi de securitate pentru cei care joaca Pokemon Go

Antena3 Antena3,
Lista cu sfaturi de securitate pentru cei care joaca Pokemon Go

Evitarea descarcarii de aplicatii false care se prezinta drept actualizari ale Pokemon Go, trimise pe adresa personala de e-mail, precum si a procesului de decodare a sistemului de operare a dispozitivului, sunt. continuă pe Antena3

Cateva sfaturi de securitate pentru utilizatorii care joaca Pokemon Go

Jocul Pokemon Go, lansat luni si pe piata din Romania, a devenit in scurt timp un succes major in randul a milioane de utilizatori. Dincolo de pericolele fizice cauzate de neatentie pe durata folosirii aplicatiei, specialistii in securitate cibernetica ai Bitdefender avertizeaza asupra amenintarilor informatice la care se expun cei care o descarca.

Mesajul fiicei lui Radu Beligan, Lamia, pentru toti cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu marelui actor trecut in nefiinta

Lamia Beligan, fiica regretatului actor Radu Beligan a postat in urma cu putin timp un mesaj pe Facebook, pentru toti cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu tatalui ei.

FOTO. Protest mut, la Ambasada Turciei din Bucuresti: Suntem alaturi de cei care sufera pe nedrept

Circa 20 de oameni s-au strans, joi seara, pentru a protesta in tacere, in fata Ambasadei Turciei la Bucuresti, ca urmare a miilor de arestari si destituiri operate de autoritatile turce dupa esuarea loviturii de stat, manifestantii anuntand pe retelele de socializare ca sunt alaturi de cei care sufera pe nedrept si de cei care vor o Turcie democrata si seculara.

FOTO+VIDEO. Erdogan: poporul turc doreste pedeapsa cu moartea pentru cei implicati in tentativa esuata de lovitura de stat

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat luni seara intr-un interviu la CNN ca poporul turc doreste pedeapsa cu moartea - abolita in urma cu mai bine de un deceniu - pentru cei implicati in tentativa esuata de lovitura de stat de la sfarsitul saptamanii trecute, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

FOTO+VIDEO. Erdogan, la CNN: Poporul turc doreste pedeapsa cu moartea pentru cei implicati in tentativa esuata de lovitura de stat

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat luni seara intr-un interviu la CNN ca poporul turc doreste pedeapsa cu moartea - abolita in urma cu mai bine de un deceniu - pentru cei implicati in tentativa esuata de lovitura de stat de la sfarsitul saptamanii trecute, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Prima tara din lume care interzice Pokemon Go. Contravine legilor

Autoritatile indoneziene au fost primele care au interzis jocul de mare succes din toata lumea,Pokemon Go, in parlamentul prezidential, miercuri, 20 iulie, scrie Jurnalul National. Acesta este.

SRI: Recomandari de securitate pentru utilizatorii de retele Wi-Fi

Serviciul Roman de Informatii a postat marti pe Facebook o serie de recomandari destinate persoanelor care se conecteaza la Internet prin retele publice.

Unda verde pentru cei care vor sa contribuie la dezvoltarea culturii moldovenesti

Asociatiile obstesti din Republica Moldova vor putea obtine finantare de la bugetul de stat pentru proiecte in domeniul culturii, pe anul 2017.

Control medical gratuit pentru cei care sufera de maladii cardiovasculare

Ministerul Sanatatii, in parteneriat cu Centrul de Politici si Strategii in Sanatate, lanseaza campania de diagnosticare medicala a persoanelor care sufera de maladii cardiovasculare. Campania a fost lansata marti, 19 iulie, iar o echipa de medici de profil a mers la Drochia, unde circa 60 de pacienti au beneficiat de consultatii medicale gratuite si investigatii cu echipamente medicale specializate, transmite IPN.

Vesti bune pentru cei care vor sa isi cumpere o locuinta prin programul Prima Casa!

Vesti bune pentru cei care vor sa isi cumpere o locuinta prin programul Prima Casa! Ministerul Finantelor va realoca aproape 30 de milioane de lei pentru bancile care au terminat deja.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )