Libnet.ro
UNICEF

20:15

Insotitorii de zbor se destainuie. Care sunt cele mai surprinzatoare aspecte ale acestei meserii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Insotitorii de zbor se destainuie. Care sunt cele mai surprinzatoare aspecte ale acestei meserii

Fiecare loc de munca vine cu surprizele sale, iar in meseria de insotitor de zbor lucruri stau tot la fel. Iata care sunt cele mai suprinzatoare aspecte pe care le-au observat mai multi angajati ai catorva companii aeriene. continuă pe Wall-Street Ro

Unul din patru cupluri divorteaza in Romania. Iata care sunt cele mai comune motive de divort

In Romania, unul din patru cupluri ajunge sa divorteze! Sunt 31. 000 de perechi care au facut asta in 2018, fata de 28. 000 cate erauin 2017. Potrivit specialistilor, intre motivele de divort apar .

Ce tari sunt cele mai sigure in cazul unui razboi mondial si care sunt statele in care nu e recomandat sa te prinda cand incepe

Lumea e intr-o continua schimbare si multe tari considerate candva pilonii democratiei incep sa dea semne de autoritarism. in aceste conditii, izbucnirea unui conflict care se poate transforma intr-un razboi mondial nu e un lucru ce trebuie ignorat. Suntem departe de acolo, dar o radiografie a tarilor care ar fi considerate cele mai sigure tot .

Care sunt cele mai accesibile destinatii de city break in septembrie. Bilete de avion de la 35 de euro

Luna septembrie se anunta calduroasa si insorita, iar intre cele mai ieftine destinatii europene de city break in aceasta perioada sunt Paris, Marsilia, Viena si Berlin.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai dramatice trei zodii. Exagereaza pe orice subiect - RACII iau totul prea personal

Totul este o drama in vietile acestor trei semne zodiacale. HOROSCOPGEMENI - Se plictiseste repede, asa ca are nevoie de putina drama pentru a-si reveni. Un nativ nascut in aceasta zodie ii va face si.

HOROSCOP. Care sunt meseriile potrivite pentru fiecare zodie in parte

V-ati intrebat vreodata care e meseria care vi se potriveste cel mai bine? Ei bine, potrivit astrologilor, acestea sunt cele mai potrivite pentru fiecare zodie: HOROSCOP BERBEC. Antrenor personal HOROSCOP TAUR.

HOROSCOP. Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. HOROSCOP SCORPION HOROSCOPBarbatul Scorpion este.

Incendiul din nordul Capitalei inca nu a fost stins. ISU: A fost unul dintre cele mai mari

Incendiul din nordul Capitalei nu a fost stins nici dupa 24 de ore de la izbucnire, doua echipaje de pompieri fiind inca la fata locului pentru a stinge focarele, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov. Acesta a fost unul dintre cele mai mari incendii cu care au avut de-a face pompierii in 2019, relateaza Mediafax.

Cele mai frumoase aparitii de la Festivalul de Film de la Venetia

Au trecut doar trei zile de la debutul Festivalului de Film de la Venetia si avem deja o selectie cu cele mai frumoase aparitii vestimentare ale celebritatilor invitate la eveniment.

Un roman a alergat in premiera zece ore de-a lungul canalului Dunare-Marea Neagra. Care au fost cele mai mari pericole intalnite pe traseu

Un medic veterinar din Iasi este primul roman care a parcurs in alergare canalul Dunare-Marea Neagra. Medicul mai are doua performante inedite la activ, fiind primul roman care a alergat in opinci la un maraton international si primul roman care a parcurs pe jos Transfagarasanul, pe o distanta de 151 de kilometri.

VIDEOMalmo, poarta catre minunile Scandinaviei. Unul dintre cele mai sic orase din nordul Europei, varianta perfecta de city-break in lunile de vara

Al treilea cel mai mare oras al Suediei este o destinatie potrivita pentru un city-break intr-una dintre cele mai fascinante zone ale Scandinaviei.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )