Libnet.ro
UNICEF

07:15

LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Katerina Siniakova (miercuri, ora 2:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Katerina Siniakova (miercuri, ora 2:00)

Irina Begu joaca miercuri dimineata, de la ora 2:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open. Ea este urmata dupa aproximativ 10 ore, miercuri de la ora 12:00, de Simona Halep. continuă pe Online Sport

Irina Begu o elimina pe a noua favorita de la Australian Open

Irina Begu a trecut luni dimineata in primul tur de la Australian Open de favorita a noua a competitiei, Angelique Kerber.

Australian Open: Irina-Camelia Begu a invins-o pe Angelique Kerber si s-a calificat in turul al doilea

Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a produs una dintre suprizele zilei la Australian Open eliminandu-o pe Angelique Kerber, favorita numarul 9 si locul 9 WTA, si s-a calificat astfel in turul al doilea.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep - Gajdosova (miercuri, dupa ora 12:00))

Simona Halep joaca miercuri, dupa ora 12:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open, contra jucatoareiJarmila Gajdosova.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep - Gajdosovoa (miercuri, dupa ora 12:00)

Simona Halep joaca miercuri, dupa ora 12:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open, contra jucatoareiJarmila Gajdosovoa.

Surpriza la Australian Open

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, in primul turneu de Grand Slam al anului, luni, la Melbourne dupa ce a invins-o cu 6-4, 0-6, 6-1 pe Angelique Kerber Germania).

TENIS: Surpriza la Australian Open

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, in primul turneu de Grand Slam al anului, luni, la Melbourne dupa ce a invins-o cu 6-4, 0-6, 6-1 pe Angelique Kerber Germania). Citeste si: .

Australian Open 2015: Irina Begu s-a calificat in turul trei, dupa ce a invins-o pe Siniakova cu scorul 7-5, 6-4

Australian Open 2015. Jucatoarea romanca de tenis Irina Begu, numarul 42 mondial, a invins-o pe reprezentanta Cehiei, Katerina Siniakova locul 81 WTA), cu scorul 7-5, 6-4, in turul doi al competitiei.

Australian Open 2015: Irina Begu, prima jucatoare din Romania care ataca turul II. Ordinea in care intra romanii pe teren

Odata cu terminarea meciurilor din runda inaugurala, incepand cu noaptea de marti spre miercuri, vom avea mai multi reprezentanti la Australian Open, la simplu, dar si la dublu.

Australian Open 2015. Programul romanilor, 21 ianuarie: Cand joaca Halep, Begu si perechile de dublu

Australian Open 2015. Simona Halep si Irina-Camelia Begu vor evolua, miercuri, in turul al doilea al Grand Slamului australian.

Australian Open 2015. Cine sunt adversarele pe care le vor intalni Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in turul doi

Simona Halep 3 WTA) si Irina-Camelia Begu 42 WTA), singurele romance calificate, deocamdata, in turul doi de la Australian Open 2015, se vor duela cu australianca JarmilaGajdosova 62 WTA), respectiv jucatoarea ceha Kate345;inaSiniakova 81 WTA).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )