Libnet.ro
UNICEF

19:00

LIVE Rusescu titular in Sevilla-Santander din Cupa Spaniei

Online Sport Online Sport,
LIVE Rusescu titular in Sevilla-Santander din Cupa Spaniei

Urmariti de la 22:30, live text pe onlinesport. ro, meciul dintre FC Sevilla si Racing Santander din Cupa Regelui Spaniei, meci in care atacantul Raul Rusescu este titular la formatia andaluza. continuă pe Online Sport

Azi LIVE Rusescu titular in Sevilla-Santander din Cupa Spaniei (22:30)

Urmariti de la 22:30, live text pe onlinesport. ro, meciul dintre FC Sevilla si Racing Santander din Cupa Regelui Spaniei, meci in care atacantul Raul Rusescu este titular la formatia andaluza.

Rusescu nu s-a lipit de gol la al treilea meci ca titular pentru Sevilla

Raul Rusescu s-a numarat printre titularii echipei FC Sevilla, miercuri seara, in returul cu Racing Santader din Cupa Regelui Spaniei. Desi s-a zbatut mult in fata portii adverse, Rusescu nu a beneficiat de baloane utile si astfel i-a fost imposibil sa puna in pericol poarta celor de la Racing. In minutul 56 fostul golgeter al Ligii 1 a fost schimbat si in locul sau a intrat columbianul Carlos Bacca, titularul de drept din atacul andaluzilor.

Rusescu, anuntat titular in meciul lui FC Seviila din Cupa Spaniei

Presa spaniola il anunta pe Raul Rusescu titular in atacul lui FC Sevilla, pentru partida de miercuri din Cupa Spaniai, pe care andaluzii o joaca de la ora 22:30.

CUPA SPANIEI Getafe s-a calificat fara Marica, Elche a fost eliminata cu Sapunaru integralist. Rezultatele din 16-imi

Marti s-au disputat o parte din meciurile mansei secunde a 16-imilor Cupei Spaniei, iar singurul roman angrenat in aceasta competitie a fost Cristian Sapunaru, a carui echipa, Elche, a fost eliminata.

VIDEO Chelsea, eliminata din Cupa Ligii Angliei de Sunderland

Chelsea a parasit Cupa Ligii Angliei in faza sferturilor, formatia pregatita de Jose Mourinho fiind invinsa de Sunderland, scor 2-1, dupa prelungiri.

LIVE TEXT Protest impotriva puslamalelor din Parlament in Piata Universitatii din Capitala

Circa 200 de persoane s-au adunat, duminica, in jurul orei 16. 20, in Piata Universitatii din Capitala, langa fantana, pentru a protesta fata de modificarile aduse la Codul Penal si legile adoptate in aceasta saptamana de Camera Deputatilor. Manifestantii au bannere cu mesaje precum: Rusine!, Parlament penal, fugi de tribunal?, Pana va treziti, noi luptam pentru voi, Superimunitate? No shit!, Eror 404 democracy not found. ----------------Ora 16. 55 In Piata sunt in jur de 700 de manifestanti. Se aud aceleasi refrene ca la protestele anti-RMGC si Chevron. Ora 16. 50 Manifestantii au inceput sa scandeze Toate partidele, aceeasi mizerie, Jos Ponta jos, esti un mincinos, Jos Basescu, Ponta si Antonescu, Uniti, salvam toata RomaniaOra 16. 40 In acest moment, in Piata sunt circa 400 de manifestanti. Exista discutii aprinse pe alocuri cu privire la scopul protestului - daca sa fie impotriva intregii clase politice, implicit a PDL si Basescu, sau doar impotriva Parlamentului si a modificarilor la Codul Penal. HotNews. ro va tine la curent cu desfasurarea protestului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )