Libnet.ro
UNICEF

17:45

LIVE SCORE: Simona Halep- M.T. Torro-Flor, in turul trei la Roland Garros, ora 12

România Liberă România Liberă,
LIVE SCORE: Simona Halep- M.T. Torro-Flor, in turul trei la Roland Garros, ora 12

Simona Halep o intalneste azi, in premiera, pe Maria- Teresa Torro-Flor, din Spania, in meciul din turul trei de la Roland Garros. Dupa eliminarea surprinzatoare a primelor trei favorite ale turneului, Halep are acum cele mai mari sanse la cucerirea trofeului, primul de Mare Slem din cariera ei. continuă pe România Liberă

LIVE SCORE: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat , in premiera, in optimile de finala ale Roland Garros, dupa ce a invins-o azi, cu 6-3, 6-0 intalnirea cu Maria Teresa Torro-Flor. Halep o va intalni in optimi pe castigatoarea jocului Sloane Stephens- Ekaterina Makarova. Stephens are 6-3 an primul set si 4-3 in al doilea set.

LIVE Text Roland Garros. Simona Halep vs. Maria-Tereza Torro Flor, in turul trei

Simona Halep disputa sambata partida din turul trei al turneului de Mare Slem de la Roland Garros contra jucatoarei spaniole Maria-Teresa Torro-Flor, locul 55 WTA. Meciul incepe la ora 12. 00 pe Terenul 2 si va fi transmis de Eurosport 2 si Live Text pe HotNews. ro.

LIVE Text Roland Garros. Simona Halep vs. Maria-Tereza Torro Flor, in turul trei: 6-3, 2-0

Simona Halep disputa sambata partida din turul trei al turneului de Mare Slem de la Roland Garros contra jucatoarei spaniole Maria-Teresa Torro-Flor, locul 55 WTA. Meciul a inceput la ora 12. 00 pe Terenul 2, este Live Text pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport 2.

Roland Garros. Simona Halep vs. Maria-Teresa Torro Flor: 6-3, 6-0/ Halep se califica in optimi

Simona Halep a castigat detasat partida disputata contra jucatoarei spaniole Maria-Teresa Torro-Flor, locul 55 WTA, scor 6-3 6-0, calificandu-se asfel in optimile Turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Vezi in text desfasurarea partidei.

Roland Garros. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa o victorie categorica impotriva Mariei-Teresa Torro-Flor

Simona Halep a castigat detasat partida disputata contra jucatoarei spaniole Maria-Teresa Torro-Flor, locul 55 WTA, scor 6-3 6-0, calificandu-se asfel in optimile Turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Este cea mai buna performanta inregistrata de Halep la acest turneu. Vezi in text desfasurarea partidei.

Roland Garros: Simona Halep - Heather Watson 6-2, 6-4/ Calificare superba in turul trei

Simona Halep locul 4 WTA) s-a calificat, in premiera, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, jucatoarea noastra trecand de Heather Watson locul 92 in ierarhia mondiala), scor 6-2, 6-4. Meciul a durat o ora si 19 minute. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Sorana Carstea victorie cu Teliana Pereira Brazilia), scor 6-2, 7-5.

LIVE Simona Halep in turul 3 la Roland Garros (sambata, cu Maria-Teresa Torro-Flor)

Simona Halep joaca sambata in turul 3 16-imi de finala) la Roland Garros, contra jucatoarei Maria-Teresa Torro-Flor Spania, 22 de ani, loc 5 WTA). Meciul este live text pe onlinesport. ro, iar ora o vom anunta vineri seara cand se face publica la Openul Frantei.

Simona Halep, in premiera in optimile de la Roland Garros, dupa un succes clar cu Torro-Flor

Principala favorita din acest moment la Roland Garros, Simona Halep si-a confirmat statutul intr-un meci in care n-a avut emotii in fata Mariei Teresa Torro-Flor Spania, locul 55 WTA).

Live Score: Roland Garros- Simona Halep-Heather Watson 6-2, 6-4

Simona Halep s-a calificat in turul trei de la Roland Garros dupa ce a invins-cu cu 6-2, 6-4 pe britanica Heather Watson. in turul trei, Halep o va intalni pe jucatoarea MT. Torro/Flores din Spania care a trecut in turul doi cu 6-2,2-6,6-2 de Magdalena Rybarikova.

LIVETEXT Simona Halep se lupta pentru optimi, la Roland Garros, cu Maria Teresa Torro-Flor

De la ora 12. 10, Simona Halep joaca pe terenul 2 de la Roland Garros, pentru un loc in optimi. Romanca a devenit prima favorita la castigarea turneului, dupa ce Serena Williams, Na Li si Agnieszka Radwanska au fost, rand pe rand, eliminate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )