Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa o victorie categorica impotriva Mariei-Teresa Torro-Flor

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa o victorie categorica impotriva Mariei-Teresa Torro-Flor

Simona Halep a castigat detasat partida disputata contra jucatoarei spaniole Maria-Teresa Torro-Flor, locul 55 WTA, scor 6-3 6-0, calificandu-se asfel in optimile Turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Este cea mai buna performanta inregistrata de Halep la acest turneu. Vezi in text desfasurarea partidei. continuă pe Hotnews

Live Score: Roland Garros- Simona Halep-Heather Watson 6-2, 6-4

Simona Halep s-a calificat in turul trei de la Roland Garros dupa ce a invins-cu cu 6-2, 6-4 pe britanica Heather Watson. in turul trei, Halep o va intalni pe jucatoarea MT. Torro/Flores din Spania care a trecut in turul doi cu 6-2,2-6,6-2 de Magdalena Rybarikova.

Site-ul oficial de la Roland Garros: Simona Halep, favorita la castigarea turneului

Simona Halep a avut o ascensiune incredibila in ultimul an, sportiva noastra ajungand pana pe locul 4 in ierarhia WTA. Dupa ce Serena Williams cap de serie numarul unu) si Na Li cap de serie numarul doi) au parasit turneul de la Roland Garros, Simona este vazuta drept favorita la castigarea competitiei de la Paris. In urma cu 12 luni, nimeni nu ar fi crezut asa ceva, insa Simona este, alaturi de Maria Sharapova, cea mai indreptatita sa fie numita favorita acestui an, se precizeaza pe site-ul oficial al competitiei.

Roland Garros. Simona Halep vs. Maria-Teresa Torro Flor: 6-3, 6-0/ Halep se califica in optimi

Simona Halep a castigat detasat partida disputata contra jucatoarei spaniole Maria-Teresa Torro-Flor, locul 55 WTA, scor 6-3 6-0, calificandu-se asfel in optimile Turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Vezi in text desfasurarea partidei.

LIVE Text Roland Garros. Simona Halep vs. Maria-Tereza Torro Flor, in turul trei

Simona Halep disputa sambata partida din turul trei al turneului de Mare Slem de la Roland Garros contra jucatoarei spaniole Maria-Teresa Torro-Flor, locul 55 WTA. Meciul incepe la ora 12. 00 pe Terenul 2 si va fi transmis de Eurosport 2 si Live Text pe HotNews. ro.

LIVE Text Roland Garros. Simona Halep vs. Maria-Tereza Torro Flor, in turul trei: 6-3, 2-0

Simona Halep disputa sambata partida din turul trei al turneului de Mare Slem de la Roland Garros contra jucatoarei spaniole Maria-Teresa Torro-Flor, locul 55 WTA. Meciul a inceput la ora 12. 00 pe Terenul 2, este Live Text pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport 2.

Roland Garros: Simona Halep si Sorana Cirstea joaca in turul trei

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, si Sorana Cirstea, locul 27 WTA si cap de serie numarul 26, vor evolua, azi, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Roland Garros: Simona Halep si Sorana Carstea vor evolua joi in turul doi

Jucatoarele Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, si Sorana Carstea, locul 27 WTA si cap de serie numarul 26, vor evolua, joi, in turul secund al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Sapte meciuri cu romani azi la Roland Garros. Simona Halep incheie ziua

Zi agitata azi la Roland Garros pentru romani, fie ca sunt ei jucatori sau simpli suporteri. Nu mai putin de 7 meciuri in care sunt implicati compatrioti de-ai nostri sunt programate azi, in ziua a cincea a competitiei.

Simona Halep se califica in optimi la Roland Garros

Simona Halep ajunge in primele 16 jucatoare de la Roland Garros dupa un meci cu Maria Teresa Torro Flor careia nu i-a lasat decat trei game-uri in putin peste o ora de joc.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat , in premiera, in optimile de finala ale Roland Garros, dupa ce a invins-o azi, cu 6-3, 6-0 intalnirea cu Maria Teresa Torro-Flor. Halep o va intalni in optimi pe castigatoarea jocului Sloane Stephens- Ekaterina Makarova. Stephens are 6-3 an primul set si 4-3 in al doilea set.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )